A klubban ismertem meg az egyik legmenőbb konyhai berendezéssekkel foglalkozó weboldalt

Azt szeretem igazán az éjszakai életben, hogy mindig izgalmas karakterekkel futhatok össze. A haverjaimmal ilyenkor nyitottan állunk más társaságok felé – volt olyan is, hogy egy-egy koccintásból új barátságok kerekedtek. A múltkor a kedvenc klubunkban – mint kiderült – egy séfekből álló csapat ünnepelte egyikőjük legénybúcsúját. Jó hangulatban voltak, mi is, így beszélgetni kezdtünk. Sok érdekességet meséltek a szakmájukról – mi, IT-sek csak úgy ittuk a szavaikat -, aztán mi is bevezettük kicsit őket a saját világunkba. De nem akarok kamuzni, persze a csajokról is sokat beszélgettünk.

Azért eléggé érdekelt minket ez a vendéglátós téma, hiszen az utóbbi években nagyon felkapottak a bisztrók és a fine dining éttermek, meg maga a gasztronómia témaköre. Magyarország is egyre nyitottabb arra, hogy néha kicsit a hagyományoktól és a nagy kajálásoktól elrugaszkodva – stílszerűen csak így mondom, hogy – egy kis fűszert csempészve a mindennapokba igenis befogadó legyen a szinte már művészi ételkölteményekkel. Arról is beszélgettünk, mennyibe kerülhet elindítani egy saját helyet.

Az egyéb költségek átbeszélése után rákerestük a neten a konyhai nagygépekre, így akadtunk rá az Rdealer weboldalára, amit az alábbi linken ti is meg tudtok nyitni. Első látásra elcsodálkoztam ezen a több száz terméken meg a sok kategórián, amiből válogatni lehet – az árak pedig egészen a néhány ezer forinttól a milliós nagyságrendig terjednek. Az oldalon új és használt gépeket is láttunk, amelyek megkülönböztetésében a matricák segítettek (valamint szűrni is lehet erre a két opcióra), ránézésre meg nem mondtam volna a képek alapján, melyik használt és melyik nem. Az Rdealer nem egy klasszikus webshop egyébként, ugyanis nem tudjuk a virtuális kosarunkba tenni a különböző termékeket, de szívecskézni – azaz a kedvencek közé tenni – igen. Ez azért is jó, mert ha több termék között vacillálunk, vagy szeretnénk őket összehasonlítani, könnyen össze tudjuk szedni őket a Kedvencek kategóriájába. A termékek tíz fő csoportba vannak gyűjtve, ezen belül találjuk a különböző alkategóriákat, amik segítenek eligazodni a sok-sok árucikk között. A keresést és a különböző szűrőket is tudjuk használni annak érdekében, hogy biztosan megtaláljuk, amit keresünk: a szűrés történhet kategóriák, márka, a már említett állapot (új vagy használt), illetve ár alapján (minimum és maximum értéket kell megadni ebben az esetben).

Nem kell kétségbeesni, ha Tapolca nincs a szomszédunkban, ugyanis bár ott található a cég telephelye, de megbeszélés alapján házhoz is szállítják a telefonon megvásárolt termékeket.

A weblap alján különböző praktikus információkat olvashatunk.
Itt található például a tapolcai bemutatótermi nyitvatartásuk – hétfőtől péntekig reggel 8 és délután 4 óra között van lehetőségünk személyesen megtekinteni a weboldalon bemutatott nagyipari konyhai gépeket és kiegészítőket. Hétvégén sajnos nincsenek nyitva.
Több telefonszám és az e-mail címük is rendelkezésre áll a kapcsolatfelvételhez.
A szuper információkban gazdag blogbejegyzéseikből már jó pár dolgot megtudtam például a legújabb sütőikről (elég vagányan néznek ki, amellett, hogy nagy tudásúak), de biztos vagyok benne, hogy bármilyen kérdés merülne fel bennem, akár telefonon is szívesen tájékoztatnának.

Az Rdealer oldalán tényleg annyi érdekesség és minőségi gép van, hogy akár órákig is el lehet böngészgetni rajta. Tetszik, hogy a blog kiegészíti a részletes adatlapokat és támogatja az értékesítést, igencsak jó húzás – főleg az olyan botfülűeknek a témában, mint én. Érdekel a gasztro téged is? Irány az Rdealer weboldala!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.