Problémamegoldás és toner

A legjobb dolog abban, hogy az ember egy bárban dolgozik, hogy lehet hallgatni a vendégek beszélgetését. Különben elég unalmas és nagyon stresszes meló lenne. De ha jön egy vidám, fiatal társaság, azok a sajátjuk mellett a mi szórakoztatásunkról is gondoskodnak. Egyik este például egy nyolc fős társaság azon versengett, hogy ki került már igazán nehéz helyzetbe az irodájában és mi volt a leggázabb dolog, amit meg kellett oldania. Vicces stílusával magasan az egyik srác vitte a pálmát, akinek speciális tonert kellett nagyon gyorsan beszereznie. Annyira elégedett volt végül önmagával és a talált céggel, hogy ódákat zengett róla, így én is megjegyeztem a https://nyomtatoalkatresz.hu/ oldal nevét.

Egy régebbi típusú nyomtatónk van ugyanis a bárban és nem egyszerű megfelelő tonert kapni hozzá. Zárás után el is meséltem az esetet a főnökömnek és hogy milyen remek tippet kaptam véletlenül ettől a sráctól. Nagyon megörült neki és együtt rögtön meg is néztük a https://nyomtatoalkatresz.hu/ oldalt.

Fantasztikusan széles a választékuk! Tartanak minden ismert, nagy márkát, de mellette kiemelkedő a kínálatuk a kisebb márkák termékeiből is. Választhatunk utángyártott és eredeti kellékanyagokat, de festékszalagot, filmet és papírt is tartanak. Sőt, mivel otthon lézernyomtatóm van, így a lézerkellékek menüpontot is megnéztem és tartanak például dobot és fixálót több márkától is. Ha pedig bizonytalanok lennénk, hogy melyik típust is kell rendelnünk, sokat segít a részletes leírás, ami minden fontos információt tartalmaz. Nagyon tetszett, hogy ugyan széles a választék, mégis sikerült olyan logikusan rendszerezniük típus és márkanév szerint, hogy könnyen kereshető maradt a webshop.

A főnökömet legjobban azonban a kedvezmények győzték meg. Értékhatártól függetlenül ingyenes ugyanis a kiszállítás minden rendelésre. A legjobb pedig, hogy két termékre már kedvezményes ársáv vonatkozik, háromnál pedig még jobb az ár. Ráadásul a termékeknek nem is kell egyformának lennie ahhoz, hogy a kedvezményt érvényesítsék. Rendelhetünk tehát például két színeset és egy fekete-fehér tonert adott típusból, mégis kettő áráért kapjuk meg a három terméket. Ez nagyon szuper a kisfelhasználók számára, mint a mi bárunk is, mert áltatában egyszerre nem azonos termékből rendelünk sokat, hanem színek szerint minden tonert, amire szükségünk van a nyomtatóhoz. Igazán felhasználóbarát ajánlat a https://nyomtatoalkatresz.hu/-tól.

Be is tettük a kosárba a kívánt termékeket, szerencsénk volt, majdnem mindegyik mellett zöld pipa jelezte, hogy akár 1-2 munkanapon belül meg is érkezhet. Az egyik mellett volt csak narancssárga homokóra a státusznál, ilyenkor a https://nyomtatoalkatresz.hu/ munkatársa jelez vissza, hogy mikor várható a pontos szállítás. A kedvezményes árat pedig azonnal minden terméknél mutatja és számolja a rendszer, így a kalkuláció során már a valós árat látjuk a megrendelés végén. Plussz így közben is átgondolhatjuk, hogy például 500 Ft kedvezményért érdemes-e már három darabot venni adott termékből? Egyébként cégként általában igen a válasz, hiszen miért mondanánk le a kedvezményről egy olyan terméknél, aminek nincs vagy elképzelhetetlenül távoli a lejárati ideje?

Most előre fizetéssel rendeztük a megrendelés árát, de később, ha törzsvásárlók leszünk, kérhetjük külön elbírálási folyamat során a kiállított számlára utalás lehetőségét is a https://nyomtatoalkatresz.hu/-tól. GLS csomagpontra kértük a szállítás, mert a bár nyitvatartása nem igazán egyezik a napközbeni kiszállítások idejével. Így viszont kényelmesen, 5 napig felvehetjük a csomagpontról, amikor nekünk alkalmas.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.