Egy póló története

Egy vasárnap este éppen a klubban voltunk, nem volt túl nagy a forgalom, így szerettük volna az unalmunkat elűzni egy kis trécseléssel. Szóba kerültek a közelmúltbeli közéleti események, történések is. Egy idő után, látva a kicsi forgalmat, meghívtam a lányokat egy koktélra, hogy amellett folytathassuk a beszélgetést. Az ilyen estéket különösen szeretem, mert annyi minden van bennünk közös még ha ez elsőre nem is látszik. Ilyenkor ki tudjuk önteni egymásnak a lelkünket, meg tudjuk beszélni a gondjainkat és már csak ez magában is nagy segítség. Hát még az mikor van egy-két jó ötletünk is.

Az ilyen estéken szóba került minden apró-cseprő magánügy. Például az iskola, a tanulás, a gyerekek, a barátok és az esküvők is. Arról is szoktunk beszélgetni, hogy hogy vannak a családtagjaink, szüleink, testvéreink. Általában megbeszéljük az esedékes programokat, esküvőket, születéseket is.

Az egyik ott dolgozó lány, a Zsuzsi mesélt egy történetet, amit az ismerőseitől hallott a négy legjobb barátnőről. A nemsokára férjhez menő menyasszony barátnőiként szervezték meg a lánybúcsút. A különböző ajándékozási tervek között szerepelt az összetartozás jele képpen, hogy csináltassanak maguknak egyforma vagy legalábbis nagyon hasonló lánybúcsús pólót. Maga a program egy klasszikus lánybúcsúnak indult egy beülős helyre, ahol tudnak iszogatni és beszélgetni és sokat nevetni. Tökéletes kiegészítés volt a lánybúcsús póló. Természetesen teljesen titokban szerezték a barátnők a pólót, mert megszerették volna lepni a menyasszonyt. A kedves feleségjelölt semmit sem sejtett az akcióról és csak egy egyszerű péntek esti iszogatásra számított.

A terv az volt, hogy a meglepetés csomagot rögtön a lánybúcsú elején bontják ki és maga a lánybúcsú ebben az öltözékben legyen megtartva. Így előtte megrendelték a pólót, mily meglepő módon rózsaszínűre gondoltak. A minta a barátnők összetartozását volt hivatott jelképezni, ezért olyan verziót kerestek a kiválasztott honlapról, ami ennek a kitételnek megfelel. Többféle ötlet is felmerült, hogy mi jelképezheti az ő rájuk jellemző tulajdonságokat. Először egy közös mintát szerettek volna mindegyik pólóra, utána már egy feliratban gondolkoztak, de mindent felült múlt mikor megnézték ezen az oldalon az ajánlatokat.

Természetesen a választott pólónyomtatással foglalkozó cég honlapján megtalálták a megfelelő mintát, amiről természetesen az ara mit sem sejtet. Így döntöttek a menyasszony számára „a bulizni jöttem én vagyok a menyasszonyka” feliratú póló mellett a többiek számára pedig a „bulizni jöttem és vigyázni menyasszonyra” pólót választották. Külön jó pont a webáruháznak, hogy ha nem találtak volna megfelelő mintát akkor is lett volna lehetőség a sajátjukat megálmodni és elkészíteni. Az, hogy találtak ilyen mintát az megkönnyítette a rendelésüket mert saját elképzelésük nem igazán volt. A két különböző felirat pedig tökéletesen kiegészíttette egymást és tükrözte az összetartó köteléket, a barátságot.

Rózsaszínt szerettek volna és sikerült is azt választani mert volt a kínálatban, de választhattak volna még másik hat szín közül is (sötétkék, királykék, türkiz, zöld, piros és fekete). Még szóba került egy királykék és egy sötétkék párosítás is de azt végül elvetették, mert túl komornak tűnt egy ilyen vidám estéhez és ünnepléshez. A mérettel kicsit gondban voltak, de a legkisebb S mérettől az XXL méretig bezárólag mindenből lehet választani. Sőt ebben segítséget nyújthat az oldalon elérhető mérettáblázat. Ennek segítségével bárki könnyedén megtalálhatja a számára tökéletes méretű pólót. Tehát a méret kiválasztásához bátran használhatjuk a mérettáblázatot. Megnyugtató továbbá, hogy amennyiben esetleg mégis rossz méretet sikerült választani, akkor is van lehetőség méret cserére egy minimális összeg ellenében.

A lányok által kiválasztott szín és minta a megrendelés után mindössze pár nappal meg is érkezett. Mindössze két nap után már kézhez is kapták a megrendelt terméket, ami a hasonló oldalak szolgáltatásai között is kiemelkedően gyorsnak mondható. Nagyon elégedettek voltak a minőséggel, a pólók anyaga kiváló prémium minőségű, magas gram súlyú pamut volt, és a szín is pontosan olyan volt, amilyet kértek. Pólókként mindössze 3990 forintot fizettek, ami bőven belefért a kitűzött ráfordítható összegbe. Sőt a kiszállítás is ingyen volt, mivel a rendelt pólók összege magasabb volt, mint 10000 forint. A pólók mosása sem nagyon kimerítő vagy megerőltető. Annyit kérnek csak, hogy kifordítva mossuk őket maximum 30 fokon, lehetőleg kímélő mosással. Ha vasalni szeretnék őket, mert nagyon gyűröttek, közepesen meleg vasalóval lehet, de úgy, hogy a mintához ne érjen a vasaló. Egy ilyen könnyen tisztítható és karbantartható ruhát mindenki ruhásszekrénye megérdemel.

Itt Zsuzsinak félbe kellett szakítania a mondandóját, mert érkezett pár vendég, akiket ki kellet szolgálnunk. Kicsit tovább is tartott, mint szerettük volna. Közben azon gondolkoztam, hogy lassan nekem is érdemes lassan elgondolkozni hogyan szervezzük meg az Anna lánybúcsúját. Ha jól tudom az ő esküvőjük jövő nyáron lesz így még van időnk összedobni egy remek lánybúcsút pólóval. Amint végeztünk a kiszolgálással egy másik koktél társaságában visszatértünk az asztalhoz, ahol eddig voltunk és Zsuzsi újra felvette a történetmesélés fonalát.

A történetben ott tartottunk, hogy már megszerezték a pólókat és nagyon is elégedettek voltak a minőséggel, már csak az ajándékozás volt hátra. Erre már a beülős helyen került sor. Mindegyik pólót becsomagolták, hogy meglepetés legyen az arának a lánybúcsú többi tagjának egyen pólója is nem csak a sajátja. Eddig a leendő feleség nem látta sem a sajátját, sem pedig a többi lányét. Teljes titokban tudták tartani a lányok bár nem volt nehéz dolguk mert a menyasszonyt nagyon lefoglalták az esküvő szervezési feladatok.

A menyasszony, lánybúcsú kezdetén meghatódva bontotta a csomagot (ami a lánybúcsús pólókat rejtette) majd nevetve öltötték magukra az összetartozásuk jelképét. Nagyon tetszett a leendő feleségnek ez a személyre szóló ajándék, különlegessé tette az estét. Tényleg nagyon jó minőségű pólókat választottak, még most sem kopik, nem nyúlik, mint más pólók esetében. Ajándéknak nem is választhattak volna tökéletesebbet, hisz ez vicces és aranyos és nem utolsó sorban akár később is használható. Nem csak egy egyszer használatos dolgot adtak, hanem olyat amiről még élnek eszükbe fog jutni a lánybúcsúnak az éjszakája.

Ezt a történetet hallgatva én is úgy éreztem, hogy ha majd egyszer én is odakerülök, akkor én is innen fogok választani. A választék miatt mindenképpen megéri, hisz rengeteg kategória között variálhatunk. Továbbá az ára is nagyon kedvező, nagyon megéri akkor is ha több darabot rendelünk. Annának, az ő lánybúcsújára, biztos innen választunk majd a lányokkal, így nekünk is lesz egy maradandó emlékünk a lánybúcsú estéjéről.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.