Szomszédból barát, barátokból motoros csapat! Sok dolog van, amit jobb közösen csinálni, ilyen a motorozás is

A mai napig a kedvenc időtöltéseim közét tartozik, ha a barátaimmal lóghatok. Ezt már sokféleképpen tettem az életemben. Gyerekként a fiúkkal mindig együtt fociztunk valamelyikünk kertjében, majd később együtt jártunk ki sörözni. Aztán jöttek a közös bulik, majd az egyetemi barátok, és így tovább. Mostanság egy új hobbyra kaptam rá. Egy olyan tevékenységre, amit szintén lehet társaságban végezni, sőt szerintem a leges legjobb ezt így tenni. Nem tudom emlékeztek-e a szomszédomra, Barnára ?

Miután egyre többet beszélgettem vele és rájöttem, hogy már nem csak a nők meghódítása miatt motorozik egyre szimpatikusabb lett a számomra ő is és ez a tevékenység is. Egyik este átjött hozzám egy pár doboz sörrel és arról beszélgettünk, hogy mennyire megkedveltük egymást és jó lenne, ha több közös programot szervezzünk. Rájöttünk, hogy mindkettőnknek vannak motoros barátai és jó ötletnek tűnt őket összeismertetni egymással. Már csak egy valami hiányzott ahhoz, hogy teljes legyen a szórakozás. Én nem tudtam addig motorozni. Barna ettől nem esett kétségbe, egyből felajánlotta, hogy majd ő megtanít. Nem mondom nem volt könnyű számomra elsajátítani ezt a tudást. De nem adtam fel. Most már csak saját holmira kellett szert tennem. Ekkor már a fiúkkal sokat ültünk együtt és szinte mindannyian ugyanazt a motorosboltotajánlották. A haverok mindenben segítettek. Azért mégis jobban értettek a dolgokhoz, mint én. Hamar le is rendeltünk mindent, amire szükségem volt, úgy az öltözéket, mint a bukósisakot.

Azóta is együtt túrázunk. Nagyon felemelő élmény minden egyes alkalom, amit együtt eltöltünk. Nagyon szeretek motorozni, de az igazi élményt az jelenti a számomra, hogy ezt nem egyedül, hanem egy jó társasággal teszem. Mivel mindig is volt valamilyen csoportnak voltam a tagja, ezért nem érzem jól magam egyedül. Szeretem, ha sokan vesznek körül, főleg, ha ezek olyan emberek, akikkel szívesen is tevékenykedek egy közös cél elérése érdekében. Sok ilyen közös célom volt már különböző csoportokkal. Ahogyan már az elején említettem volt, amikor ez például a focimeccs megnyerése volt, máskor a suliban kellett csoportokban versenyeznünk egy-egy tantárgy keretén belül. Ez azonban most valamivel másabb. A motorozás egy érett tevékenység. Most a legfőbb célunk, hogy minél több helyre eljussunk így együtt motor háton.

Kár lett volna, ha kimarad ez az élmény az életemből. Továbbá nem mindig egyértelmű, hogy kiből válik az igazi jó barát.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.