Negyven fölött a bulizás…

Sosem vittem túlzásba ugyan, de az életemnek aktív része, mind a mai napig a péntekenkénti, szombatonkénti éjszakai életbe való bekapcsolódás. De, hazudnék, ha azt mondanám, hogy ugyanúgy bírom, mint rég. Pár éve még azt is mondtam volna, hogy nem is esik ugyanolyan jól. Ez mondjuk már változott, de ettől még fáradok. Nehezebben tudok kipihenni egy átmulatott éjszakát, de sokat segített, hogy változtattam az életmódomon, és így – ahogy írtam az imént – már ismét jólesik néha ismét elengednem kicsit magam!

Az életmódváltásnak sokféle módja akad, nekem a táplálkozásom egészségesebbé tétele volt a döntő. Valamint a Stressz, alvászavar kezelése – mindkettőben segített a biocity.hu. Ez egy olyan webshop (illetve nem kizárólag az, de az ország nagy részéről webshop funkciójában a leghasznosabb használni), ahonnan egészséges, bio, natur cuccokat szerezhetünk be. Ezek egy öko háztartás kellékei, és én már ezt is nagyon komolyan igyekszem venni.

Ahogy írtam, ez nem csak egy egyszerű, de nagyszerű élelmiszerbolt, hanem webshop, és az ország egész területére kihozzák nekünk, amit rendelünk. Alapanyagok, kiegészítők, sőt komplett drogéria vár minket a kiszolgálásra, és rengeteg igényünket tényleg ki tudják szolgálni. Stressz, alvászavar kezelése – ezeket már említettem, és ez az egyik kedvenc szekcióm. Relaxin cseppet, citromfű tablettát, és vitaminokat is rendszeresen rendelek.

Irigylem azokat, akik nap, mint nap az üzletben is válogatnak ott, én is szeretek személyesen vásárolni, de az igazság, hogy a házhozszállításnak is megvan a kényelme, és fizethetek készpénzzel, kártyával is, ahogy épp jól esik – attól függően, hogy van-e itthon készpénz például. Nem késlekednek, és tényleg mindenhová kivisznek mindent. Csekkoljátok a linkemet, fent!

Stressz, alvászavar kezelése

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.