Egy kínai mobiltelefon szerviz randinak számít?

A legutóbb az történt, amikor a klub közös gyűlésére készültem, hogy nem volt túl sok kedvem az egészhez. Amúgy is, a nyári gumis akciónk óta már nagyon voltak feladataink, valahogy ellaposodott a klub élete egy kicsit. Szóval éppen fontolgattam, hogy inkább otthon maradok és beteszek egy jó háborús filmet vagy valamit. Mondjuk az Acéllövedéket, úgyis rég láttam, aztán ők majd jól megvitatják a nagy semmit. Úgyis csak csocsóznak meg billiárdoznak majd, mert mostanában másra tényleg nem voltak jók ezek a gyűlések.

De aztán az egyik barátnőm addig nyaggatott, mígnem rávettem magam és elmentem én is. Amikor odaértem, megtudtam, hogy épp új, külföldi hallgatókat is behívtak, akik erasmussal vannak az egyetemen. Ennek megörültem, mert legalább az angolt gyakorolhattam kicsit, meg új arcokat is megismerhettem.

Végül úgy alakult, hogy az egyik lengyel fiú a segítségem kérte, mert betört a telefonjának a kijelzője, és nem tudta, hol találhat egy jó kínai mobiltelefon szervizt. Én meg szerencsére pont ismertem egyet, mert nem rég cseréltettem ki náluk a Huaweiem akkumulátorát. Úgyhogy megadtam neki a címet, és mondtam, hogy ha nem tudja merre van, szívesen el is kísérem.

Szóval holnap megyünk ebbe a kínai mobiltelefon szervizbe a sráccal, és hazudnék ha azt mondanám, nem tetszik baromira. Úgyhogy ki tudja, talán ő sem véletlenül engem kért meg, hogy mutassak neki egy ilyen boltot. Talán mégiscsak van értelme ebbe a klubba járnom. Szorítsatok!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.