Ötvenesen, fiatalosan – mi mindenre jó még a plasztika?

Szeretjük, hogy vannak olyan helyek a városban, amiket közismerten inkább a mi korosztályunk látogat. De nem örülünk, mikor bélyeget sütnek egy ilyen szórakozóhelyre, hogy az az “öregek klubja”. Szeretünk bemenni azokra a helyekre is, amik inkább hírhedten pont nagyon fiatalok által látogatottak, mert kíváncsiak vagyunk arra is. És szeretjük például azokat a zenéket is, amik ott szólnak. Szeretünk bemenni az igényesebb, ezért drágább helyekre, amilyeneket egy bizonyos korcsoport és “réteg” engedhet meg magának, és szeretünk kijárni a Szigetre is ugyanúgy.

Azért döntöttünk anno hárman is az ismerősi körünkből egy klinika mellett, amit a “Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész Budapest – 25 év tapasztalat!” szlogenre keresve a legkönnyebb megtalálni, mert élvezzük, hogy így sehol sem tűnünk ki. Szeretünk tenni a fiatalosság látszatáért is, ha már legbelül annak érezzük magunkat. De, Dr. Kelemen Ottót és a tevékenységét alaposabban megismerve megtudtuk, hogy ez nem csak erről szól -mármint a plasztika – hanem sokkal többről!

A férjem is csatlakozott hozzám, de ő egy érzékeny, és szükséges beavatkozás miatt, eredetileg. Majd, minek utána annyira meg volt elégedve az eredménnyel, hogy már az én hozzáállásomhoz is máshogy kezdett viszonyulni, ő is visszament egy újabb konzultációra, mert rájött, hogy neki is van még változtatni valója a testén. Belinkelem ide is a szóban forgó klinika oldalát: Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész Budapest – 25 év tapasztalat! Láthatja, aki rákattint, hogy milyen egyszerű a dolog. A férjem példádul ott, magán az oldalon, egy internetes űrlap kitöltésével jelentkezett be, miután mindennek utána olvashatott alaposan, nagyon sok műtéttípus tekintetében, a fenti linken. És a konzultáció, és a tervezés szakaszában meggyőződhetett róla, már előzetesen, hogy jó döntést hozott – ez az ilyen dolgoknak az ideális menete!

Szóval, eredetileg az keltette fel az érdeklődését, miután felismerte, hogy a plasztika nem kizárólag a szépülni vágyóknak való, hogy együtt megtaláltuk az oldalon: sérvműtétet is végeznek például. Annyira sokat látott, jól felszerelt csapat és klinika található meg a plasztika.info.hu-n (hogy ilyen formában is szerepeljen itt az elérhetőség, ha valaki a címsorba szeretné bemásolni), hogy rengeteg dolgon tudnak mostanra segíteni, és az ember, ha egyszer jár náluk, azzal a tapasztalattal távozik, hogy ott aztán tényleg az történik vele, amiről régóta álmodott, maradéktalan elégedettséget kiváltva. Legyen szó egy régi heg eltüntetéséről, egy nagyobb szépészeti “átalakításról”, amitől teljesen megfiatalodva érezzük magunkat sokan a bőrünkben, egészen addig, mint amilyen a férjem sérvműtétje.

Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész minden ilyen terület jó ismerője – ennek igazolását szintén megtaláljuk a szakmai múlt ismertetésében, leírva, részletekbe menően. Keressük Budapesten, vagy Pécsett akár – mert a plasztika nem csak azon “dolgok kijavításáról” szól, amiken egy idő után sok munkával és testedzéssel már nem tudunk változtatni. Ezekről is, de olyan dolgokról úgyszintén, amiről nem tehetünk, ami egy szerencsétlen baleset miatt változtatta meg a külsőnket mondjuk, és miért kellene elfogadnunk azt, ha az orvostudomány simán elhozza már a megoldást? Bátran vágjunk bele legalább a weboldalra rákeresve: Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész Budapest – 25 év tapasztalat! Lehet, hogy egy új világ nyílik meg előttünk, a lehetőségekkel, melyek létezéséről nem is tudtunk korábban.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.