Vidám percek, maradandó élmények a fotósarokkal

Színes, vidám hátterek, vicces kiegészítők, azonnal kézbe fogható fotók. Ezt kínálja a sefliegep.hu, és még valami mást is. Örök élményt, kiváló hangulatot. Aki rendezvényt szervez, tervez, érdemes megfontolnia, hogy milyen programokat is kínál majd a résztvevőknek, hisz van úgy, hogy a hangulat kicsit leül, vacsora vagy ebéd után egy picit megpihen az ember, vagy ha táncos rendezvényről van szó, akkor is vannak lassabb időszakok, hisz nem lehet hosszú órákon át vég nélkül csak táncolni. Akármilyen típusú rendezvényről is van szó, fontosak a közös élmények, a maradandó emlékek. Ezt kínálja a selfiegep.hu. Budapesten és az egész országban, hisz kedvező kilométer áraikkal bárhová eljutnak. Box-szal, fotósarokkal.

De hogy mi is az fotósarok? A jókedv itt garantált, mint ahogy a vidám, színes, bohókás képek is. A fotósarokhoz egy mindössze háromszor három méteres területre van szükség. Ez voltaképp egy saját, mini fotóstúdió, ahol vicces partifotók készülnek. Igazi látványosság, igazi különlegesség. Egy olyan fotóautomata, ami egy tükörreflexes fényképezőgépből, stúdióvakuból és fotónyomtatóból áll. Na ugye, hogy egy valódi mini stúdió? A vaku azért fontos, hogy sötétben is jó minőségű képek készülhessenek, így biztosak lehetünk benne, hogy a képek nem lesznek szemcsések, homályosak, elmosódottak. Sőt, a fotósarokban nem csak fotók, hanem rövid mozgóképek is készülhetnek, így még GIF-animációt is tudunk készíteni a legviccesebb pillanatokból. A fotósarok elengedhetetlen részei azok a kellékek, melyeket magunkra öltve tovább fokozhatjuk a hangulatot. Egy egész asztalt megtöltenek ezekkel a vicces, színes, vidám álarcokkal, fejfedőkkel, ékszerekkel, szemüvegekkel, parókákkal a selfiegep.hu munkatársai. A jó hangulat garantált, csakúgy, mint a jó fotók.

A selfiegep.hu-nál 4, 6 vagy 8 órára lehet kibérelni a fotósarkot, de ha a hangulat úgy kívánja, a helyszínen ezt meg is lehet hosszabbítani. Ugyanis a selfiegep.hu egy munkatársa végig a helyszínen tartózkodik, pontosan azért, hogy az ilyen eseteket meg lehessen beszélni, illetve ha például a fotófalat át kell helyezni valahova, azt meg tudja tenni. A fotósarokhoz fotófal hátteret is lehet választani, de egyszerű fehér színű háttérrel is kérhető, ez egyébként az alap. Több száz sikeres rendezvényt lebonyolítottak már, profik és korrektek, érdemes megfontolni, hogy a selfigep.hu szelfigépét választjuk. És hogy milyen rendezvényekre?

Bármilyen rendezvényt fel tud dobni a fotósarok. Esküvő, céges buli, születésnap, szilveszteri parti? A lehetőségek adottak, már csak élni kell velük. Ami külön jó, hogy ezek a fotók azonnal kézbe is vehetők, a fotósarok része ugyanis a nyomtató is. Úgy kell ezt az egészet elképzelnünk, mint bármilyen fotóautomatát, mint azokat a gépeket, melyek segítségével elkészülnek az igazolványképek. Azonnal, jó minőségben.

Igen ám, de ezek a fotók közel sem olyanok, mint a komor, szürke igazolványképek. Csak a technológia hasonló. A végeredmény azonban elképesztő és feledhetetlen. A rendezvények egyik csúcsélménye, legnépszerűbbje a fotósarok, ebben biztosak lehetünk. Irány tehát a selfiegep.hu. Vidám percekkel és maradandó élményekkel gazdagodhatunk. Egy rendezvény pedig pontosan erről szól, nem igaz? Legyen akár céges buli, akár esküvő, a közös élményeknek egyre nagyobb szerepe van. Egy ilyen fotósarokkal pedig sok-sok élményt gyűjthetünk, feltöltekezhetünk belőlük.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.