Egy bulis este eredménye: minőségi motorgumi

Szívesen járok olyan klubokba, ahol nemcsak táncolni, hanem beszélgetni is lehet. Tegnap sikerült egy pont ilyen helyet választanom a barátaimmal: amíg ők a zenére ugrabugráltak, én egy másik társasághoz csapódva beszélgettem a friss levegőn. Hamar sikerült megtalálni az új ismerősökkel a közös hangot: kiderült, hogy ők is szeretnek motorozni. Nagyon megörültem ennek, és el is kezdtük megosztani egymással a mindenféle motoros élményeket.

Kérdezték, hogy ismerem-e a Motortire webáruházát. Mondtam, hogy még nem hallottam róluk, mire elkezdték sorolni, hogy miért nagyszerűek. Elsőnek a hihetetlenül jó motorgumi árak kerültek említésre, és ezen kívül még jó néhány dolgot elsoroltak aznap este. Így egyszerre sok volt az infó, és mire hazaértem, csak annyira emlékeztem, hogy Motortire és lenyűgöző motorgumi árak.

Na, nézzük azokat a motorgumi árakat

Másnap már kipihent fejjel megnéztem magamnak a Motortire weboldalát, azon belül is a motorgumi árakkal kapcsolatos információkat. Gondoltam, ha a tegnapi társaságból mindenki dicséri, akkor csak jó lehet. És tényleg nem csalódtam: akár laikus, akár motoros szemmel jó volt böngészni az oldalt. Sokféle szűrő és menü van, úgyhogy könnyen megtalálja mindenki azt, amit szeretne. Nagyon egyszerű rendelést leadni, még regisztrálni sem kell hozzá. A motorgumi választékról és az akciókról nem is beszélve! Ráadásul nagyon gyors a kiszállítási idő, ami pont jó, mert utálok várakozni.

Két motorom van, az egyiket a mindennapokban használom, a másikat pedig túrázáshoz. Más-más márkája van mindkettőnek, de a Motortire weboldalán a felhasználóbarát felületnek és a jól kialakított szűrőnek köszönhetően könnyen és gyorsan megtaláltam azokat a motorgumikat, amikre szükségem volt. Leadtam a rendelésemet, és foglaltam időpontot a felszereléshez is. A weboldal igényessége alapján, ugyanilyen precíz munkára számítok.

Nagyszerű szerelés és motorgumi árak

A megbeszélt időpontra oda is értem a Motortire csapata pontosan fogadott a motorgumi cserére. Profikhoz méltóan, igényes munkát végeztek, és én maximálisan elégedett voltam velük. A motorgumi árak is egyeztek azzal, amit a weboldalukon írtak, így azzal sem volt probléma. Azonkívül, hogy gyorsan és pontosan dolgoztak, még garanciát is vállaltak a munkájukért. Emellett, mint kiderült még autószervizt is üzemeltetnek. A Motortire-ral kapcsolatban mindenen látszik, hogy már 2008 óta motorgumikkal foglalkoznak.

A nagy választékban pedig minden motorrajongó megtalálhatja a járművének megfelelő motorgumit, amit szakszerűen fel is szerelnek. Kell ennél több? Sőt akár az autószervizük is igénybe vehető. Korszerű felszereléssel és több éves tapasztalattal rendelkező csapatukra megéri rábízni a motorodat.

Ezek után mindig a Motortire-hoz vittem a motorjaimat, hogyha gumicserére szorultak, hiszen tudom, hogy sem a hozzáértésükben, sem a motorgumi árakban nem fogok csalódni.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.