A munkánk mellett bőven marad időnk bulizásra is

Tinédzserként nagyon nem szerettem bulikba járni. Egyszerűen azt éreztem, hogy senki sem akarná, hogy ott legyek és amúgy is mindig kínos a vége. Emellett pedig még kitaláltam magamnak egy morális mércét, hogy én ezzel vagyok más és jobb, mint a többiek. Mert amíg ők buliznak, addig én sokkal értékesebb dolgokat csinálok. Mint például olvasok, vagy írok. Ahogy azonban teltek az évek rájöttem, hogy a bulizás nem az ördögtől való.

Ehhez persze az is kellett, hogy a barátaim is kicsit felnőttek és már senki sem akarta azt bizonyítani, hogy ő a legjobb, vagy a legmenőbb. Innentől pedig a szórakozás az életem egyik központi része lett. Annyira felszabadult voltam, hogy sosem érdekelt, hogy nézek ki kívülről, mikor például táncoltam. Ennek pedig az lett az eredménye, hogy mindenki örömmel várt ezekre az eseményekre.

Most azonban az egyetem mellett már nem olyan egyszerű bulikra járni. Különösen a pénz miatt. Egyszerűen nem akarok több ezer forintot elkölteni egy este. Viszont azóta, hogy a Topiwork segítségével munkát találtam magamnak, ez a probléma már egyáltalán nem olyan égető. Egyébként is tudtam, hogy mindenképpen dolgoznom kéne, mivel nem akartam a szüleim anyagi támogatására támaszkodni. Ezért is jött az öltet, hogy mi lenne, ha a Topiwork oldalán keresnék magamnak munkát. Mikor középsulis voltam, már korábban használtam a szolgáltatásukat és akkor is nagyon elégedett voltam velük.

Különösen azt szeretem a Topiwork oldalában, hogy rögtön rátér a lényegre. Nincsenek reklámok és nem is akarnak minket különböző ajánlatokkal bombázni. Egy szép, letisztult oldal fogad majd minket, aminek a legfontosabb funkcióját már rögtön látni fogjuk. Ez pedig nem más, mint a munkahely kereső.

A munkahely keresőt bárki könnyen tudja használni, mivel nem kell mást tenni vele, mint különböző paramétereket megadni. A Topiwork pedig ezek alapján leszűkíti a munkalehetőségeket csak azokra a találatokra, amik megfelelőek lesznek a számunkra. A legalapabb dolog, amit megadhatunk, az természetesen nem más, minthogy hol szeretnénk dolgozni. Mivel én Budapesten tanulok, ezért számomra ez nagy szerencse volt, mivel ebben a térségben van a legtöbb munkalehetőség.

Persze ennél pontosabban is szűrhetünk, ha már esetleg tudjuk, hogy milyen munkát szeretnénk végezni. Ilyenkor csak elég beírnunk a munka megnevezését és már rögtön meg is kapjuk azokat, amik megfelelnek ennek. Én most azonban inkább csak egy általános képet szerettem volna alkotni arról, hogy milyen munkák közül válaszhatok a Topiwork oldalán. Erre van a kategóriák rendszere.

Topiwork

Elég csak kiválasztanunk közülük egyet és máris egy bizonyos tematika szerint lesznek rendezve a találatok. Engem most főleg a fizikai munka érdekelt, úgyhogy elég volt csupán rákattintani erre és máris elkezdhettem böngészni a különböző fizikai munkák között. A keresés egyébként így nagyon egyszerű, mivel a bérezés és a főbb adatok rögtön fel vannak tüntetve az adott munka megnevezése mellett.

Összességében tehát a Topiwork oldalán nagyon hamar lehet munkát találni, ami nem egy általános dolog a mai világban. Ráadásul a Topiwork csapata mindenben segít is nekünk, úgyhogy ha bármi problémánk lenne a munkával vagy a jelentkezéssel, akkor bátran fordulhatunk hozzájuk. Én nem tudok mondani nektek más olyan jó céget, mint a Topiwork, akiknél szerintem nektek is gyerekjáték lesz munkát találni. Mindenképpen nézzetek fel az oldalra, hátha találtok valamit, ami tetszik.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.