Azonnal vízszerelőre volt szükségünk

Én nem tudok a buli nélkül élni. Már vagy több mint 20 éve bulizok, még a középiskolában kezdtük el, majd folytattam az egyetem, de ez mind a mai napig az életem része és fontos ahhoz, hogy kiengedjem a fáradt gőzt.

Buliztam én már mindenhol, de szerintem összehasonlítva más európai városokkal Budapesten meglehetősen jó az éjszakai élet. Bőven van miből válogatni a különböző helyek és zenei stílusok közül, úgyhogy bárki megtalálja a neki valót.

Viszont nyáron, a jó időben jobban szeretem a szabadtéri bulikat vagy szimplán csak a fesztiválokat. Jó idő van, végre kint lehet lenni a szabadban, úgyhogy ilyenkor nem akarok egy fedett, zárt helyen mulatni.

Idén nyáron történt, hogy éppen egy fesztiválon voltunk, ami után hajnalban értünk haza. Hulla fáradtak voltunk és egy nagy meglepetés fogadott minket, ugyanis egy csőtörés miatt a fürdőszoba teljesen elázott. Már csak ez hiányzott, így akkor hajnalban az egyetlen dolog, amire szükségünk volt az a vízszerelés azonnal.

Az egyik barátom egyből ajánlotta is a vizgazfutesszerelo24.hu oldalt, mert neki már bőven van velük tapasztalata, de csupa pozitív tapasztalat. Már több mint 30 éve a szakmában vannak és gyakorlatilag bármiben tudnak segíteni, legyen az víz-, gáz-, vagy fűtésszerelés vagy akár duguláselhárítás. Szinte nincs olyan probléma, amivel ne találkoztak volna már, így bátran rájuk bízhatjuk magunkat.

A legfontosabb az volt, abban a hajnali órában, hogy minél hamarabb kiérjenek a címre. Egyrészt, mert hulla fáradtak voltunk és szerettünk volna már aludni, másrészt pedig folyamatosan úszott a fürdőszoba. Hálistennek 30 percen belül kiért a szerelő, mert éppen ott járt a közelben, viszont amúgy sem kell órákat várni rájuk, hiszen ez a szolgáltatás egyik lényege, hogy a címtől és forgalomtól függően, de nagy valószínűséggel egy órán belül kiérnek a megadott helyre. Nekünk pont erre volt szükségünk.

A másik fontos ok, amiért őket tudtuk választani akkor, kora reggel, hogy 0-24 órás szolgálatot nyújtanak, így ha kell, akkor hajnalban jönnek ki, ha kell, akkor pedig délután háromkor vagy késő este. Röviden bármikor a segítségünkre tudnak sietni.

Attól sem kell félnünk, hogy valamilyen hanyag munkát csinálnak, hiszen ahogy már említettem több évtizede a szakmában vannak és tulajdonképpen az ez idő alatt megszerzett tapasztalat a valódi garancia a munkájukra. Természetesen nem csak ez, hiszen attól függően, hogy milyen munkát csinálnak, 1, 2 vagy akár 5 éves garanciát is vállalnak. Ez azért is fontos, mert már biztosan mindenki találkozott olyan szerelővel, aki bizony nem a legjobb munkát csinálta, így utána ki kellett hívni egy másik szerelőt is azért, hogy kijavítsa a szerelő munkáját. Hála az égnek itt ilyen nincs, úgyhogy ettől nem kell félnünk.

Ehhez kapcsolódóan a munkák után számlát is adnak, ezzel igazolva, amit csináltak. A számla azért is nagyon fontos, mert vannak olyan károk, amiket nem olcsó megjavítani vagy megszerelni. Ilyenkor nyilván nagy segítség tud lenni az a számla, amivel a biztosító felé tudjuk igazolni a munkát, ezáltal el tudjuk számolni. A vizgazfutesszerelo24.hu által kiállított számlákat az összes magyar biztosító elfogadja, így célszerű is, hogy kérjünk tőlük számlát.

Azt hiszem, hogy nagyon nagy szerencsénk volt, hogy akkor hajnalban fél órán belül sikerült megérkeznie és elhárítani a problémát. Azóta, ha másnak is szükséges a vízszerelés azonnal, akkor én csak őket ajánlom.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.