Olyan menő bringával érkeztem a klubba, hogy ez lett a napi téma

És egész este el sem terelődött róla a szó…

A társjátékos klub ötlete sokáig működött, de egy kicsit eluntuk, bevallom, viszont a társaság egyben maradt! Úgy is bevallom ezt, hogy részt vettem az ötlet kidolgozásában is. De, tehát a célunkat lényegében elértük: egy összeszokott közösséget akarunk építeni, amelynek tagjai szeretnek együtt lenni, időt tölteni ebben a közegben.

Utólag bevallom, a társasjáték nem a kiemelten szeretett hobbim, inkább csak alibi volt amúgy is, mert úgy voltam vele, azt biztos mindenki szereti, így nagyobb lelkesedést szimuláltam, hogy mindenki kedve még jobban megjöjjön. De én is egyszerűen el akartam járni valahová!… Maga a “játszás” sosem volt a dolog csúcspontja, de az új kedvenc tevékenységemből már biztos, hogy hobbi lesz! És ez a bringázás. Mert az egyben sport is. A társaságom meg ugye már megvan, úgyhogy nem zavar, hogy a bringa az már magányos tevékenység. De lehet persze párban is csinálni a tekerést, én meg magamtól is úgy érzem, mintha már ketten lennénk. Én, és a Gepida Pedelec kerékpárom amit a Viczai Kft-től vásároltam.

Annyira tetszetős már ránézésre ez a kétkerekű, hogy amikor azzal mentem a klubba, végülis egész este ő és úgy általában a bringázás volt a téma. Igen, megszemélyesítve beszélek a Gepida Pedelec bringámról, annyira szeretem. És ezért érzem úgy, hogy mióta megvettem a motorbolt.co.hu-ról, tulajdonképpen már ketten vagyunk. Erről a helyről a bringákat összeszerelve, üzembe helyezve szállítják ki. És sokfélét választhatunk. Igazi bringaparadicsom, de egy közös van: mindegyik nagyon menő.

Tök jó kis netes bolt (noha úgy tudom, van fizikai üzletük is), azonban mostanra elgondolkodtatok bizonyára, hogy miért “motorbolt” ez, ha igazából bringabolt? Hát mert nem csak előbbi és nem is csak utóbbi. Egyik sem, illetve mindkettő, de több is ezeknél. A Google-ön (az értékelésüknél) tette fel a kérdés egy újonnan jött vásárlónak kinéző valaki, hogy “akkor ez most biciklis bolt-e”. Mire egy másik, rutinosabb vásárló azt válaszolta, hogy messze nem, mert neki mindenben segítettek már a kocsialkatrésztől és az akkumulátorbeszerzéstől a gumizásig és bármilyen kelléknek a beszerzéséig, megvásárlásáig. Ilyen vagyok amúgy: utánaolvasok előbb a boltnak, aztán a termék tulajdonságainak is nagyon utánajárok. De a vásárlási szokásaimról fogok még írni. Tanulságos, mert nem véletlenül náluk költöttem végül el a pénzem. Nem a csilivili honlapra mennek, viszont mindenki a neten szétdicséri a szakértelmüket.

A rendelés is egyszerű volt, pedig én sokat “ülök” egy-egy dolog kiválasztásán. De ők nagyon segítőkészek voltak és végül hibátlan is lett, amit választottam. Tehát nem csak szóbeszéd azóta számomra a náluk tapasztalható profizmus. Úgy lettem egy csoda biciklivel gazdagabb, hogy szakszerű segítséget, minden kérdésemre kimerítő válasz – és magyarázatmennyiséget kaptam, a beszerzés végül a sikeres választás után pedig hibátlanul működött! Nem mindenkinek lenne ugyan szüksége erre az állandó okvetetlenkedésre, amit én rendezek ilyenkor… A Motorbolton mindenféle információ írásban is elérhető, egész szép kis specifikációlistát mellékelnek jó pár termékhez, de szerencsére nem zárkóznak el a kommunikációtól. Ami kiváló kereskedői gyakorlat, mert az ilyen vevőtípus, mint én, tényleg létezik. Fel kell készülni a “fajtámra”, hogy így fogalmazzak, de a jó kereskedő tudja ezt kezelni. Engem meggyőztek.

Az internet lehetővé teszi továbbá, hogy egy kvázi szakmai bolt is plázaszerűként működjön ma már. Vagy inkább hipermarketszerűként – nem is tudom hogy fogalmazzak. Én azt nem tudhatom, hogy milyen raktáruk van, hol tárolnak mit és valójában mennyi holmit, de az biztos, hogy sok mindent tartanak készleten és a netes felületen végtelen az áruk palettája, hisz azt fizikailag nem korlátozza be semmi az égvilágon. Nekem csak a webshop a nyerő, még a biciklinél is, de ha minden vásárlásnak alaposan járunk utána, akkor lehetséges biztosra is menni!

Én velük nem lőttem mellé a Gepida Pedeleckel, és nem csak az a csudijó, hogy az új járművemmel közlekedni élvezet, hanem az is, hogy mindenki megnéz és irigyel miatta! Bevallom, vagyok oly’ hiú, hogy ez jólesik.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.