Bulik helyett pihenés és fekete nadálytőkrém

Noha nem olyan gyakran, mint kamaszkoromban és fiatal felnőttként, de azért a mai napig szeretek klubokba járni időnként. Leggyakrabban a társaság miatt megyek, vagy ha van valami tematikus buli, de a legjobb, ha egy-egy koncerten engedhetem ki a fáradt gőzt. Nem is gondoltam volna régen, hogy ennyire meg fognak ritkulni ezek az alkalmak, pedig az idősebb barátaim és rokonaim bizony figyelmeztettek. Pedig imádok táncolni, nagyon is! Sokszor otthon is nyomom a kis fülhallgatómmal napközben – néha belegondolok, milyen viccesen festhetek ilyenkor. A társaságom is átalakult egyébként, a legtöbben jobban értékelünk egy-egy társasjátékozós, beszélgetős, borozós-sörözős estét, mint egy hatalmas bulit, persze vannak, akik már felelős szülők, vagy épp egy saját céget menedzselnek, és hát be kell vallanom, nekem sem könnyű mindig a több részmunkaidős állás és a két egyetemi szak között váltogatnom. A legfőbb kedvenc tevékenységemmé csekély szabadidőmben az ágyban fekvés lépett elő. De hogy tényleg erre is leszek kényszerülve, arra nem voltam felkészülve.

Történt ugyanis múlt héten, hogy egy csúnya baleset következtében ágynyugalomra lettem ítélve, több zúzódással és egy összevarrt, mély és hosszú sebbel. A zúzódások, bár szépen gyógyultak, de szerettem volna rá valami krémet, ami segít ebben. Ekkor jutottak eszembe édesanyám egykori bölcs szavai és a fekete nadálytőkrém, nagy szerencsémre pedig a neten is kapható igencsak jó áron, a herbiovit.hu oldalon, így egyből rendeltem is belőle. A fekete nadálytőkrém ugyanis kiválóan alkalmas a zárt sérülések, főként a véraláfutások kezelésére, és a kék-zöld foltok felszívódását is remekül segíti – így hamarabb lesz belőle lila, majd sárgás, mint gondolnád… Aztán pedig már el is tűnt! Nálam legalábbis már alig látszik, úgyhogy ezer hálám annak, aki ezt a fekete nadálytőkrémet a piacra dobta. Szinte issza a bőröm, pedig nem kell belőle sok, de nagyon jól megnyugtatta a bőrömet egyből. Az abszolút pluszpont volt a formulát illetően, hogy natúrkozmetikum, nem tartalmaz színezékeket és szintetikus illatanyagokat sem. Ráadásul a Herbiovit termékek mentesek mindenféle állati eredetű összetevőtől, így az eddig említett előnyökön felül még vegánok, ráadásul állatkísérlettől mentesek is, így akik vegán életmódot folytatnak, és/vagy különösen fontos számukra az állatvédelem, azok is bátran használhatják. Hogy mi a Herbiovit titka? Szerintem pont az, hogy nincs titok, hiszen a gyógynövények, mint ősidők óta használt csodaszerek magukért beszélnek, emellett pedig nincs semmiféle nem hasznos vagy ártalmas összetevő ezekben a kencékben, csak a tiszta hatóanyagok. Nem is találhattam volna jobb termékcsaládot a Herbiovitnál, a segítségével sokkal könnyebben megy a felépülés, erről meg vagyok győződve. Ráadásul olyan hatóanyagokra épülő kozmetikumok is megtalálhatóak a repertoárjukban, mint például a körömvirág vagy az aloe vera, és ne feledkezzünk meg a vadgesztenye krémről sem, ami talán kevésbé népszerű, mint két társa, ugyanakkor a fáradt, elnehezült láb legjobb barátja.

De a fekete nadálytőkrém és a többi fantasztikus készítmény mellett meg kell említenem az olyan vitaminokat és étrend-kiegészítőket is, mint a kollagén vagy a C-vitamin, L-carnitine, vagy a nyugodt alvást elősegítő készítmény. Mivel még egészséges rágcsálnivalók is találhatóak náluk, így abszolút igaz a Herbiovitra, hogy segítségével a lehető legtöbb módon tudjuk támogatni szervezetünk egészséges működését, kívül-belül. A krémek között találunk kisebb és nagyobb kiszerelésűeket is, így akár a kézkrémet is, ami mindig hű társunk lehet a rohanós hétköznapokon, főleg így télen.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.