A tesóm eléggé pórul járt ebben a klubban

Ha ez nem velem történt volna meg, el sem hiszem. Elmentünk egy klubba a haverokkal egyik hétvégén. Már éreztük, hogy kellene egy kis szórakozás, hogy ki tudjuk engedni a gőzt. Mindenki sokat dolgozik, kicsit már befásultunk, ezért úgy döntöttünk, hogy elmegyünk közösen valahova és bulizunk egy jót.

 

Kiválasztottuk a helyet, foglaltunk egy asztalt, mert nagyobb társasággal mentünk, ezért kellett nekünk a biztos hely. Amikor megérkeztünk, úgy tűnt, ez is egy átlagos, de vicces és szórakoztató este lesz. Hát, végül is ezt a sztorit is lehet szórakoztatónak nevezni, attól függ, kinek a szempontjából nézzük.

 

Megérkeztünk, elfoglaltuk a helyünket és elkezdtünk sörözni. Ez egyébként egy olyan hely, ahol le lehet ülni, ha valaki úgy érzi kényelmesnek, de bármikor felállhat és elmehet táncolni, mert van egy hatalmas tánctér is. Szól a zene, ott a dj pult, hatalmas bárok vannak, egyszóval rengeteg hely van. Beszélgetni kezdtünk, minden teljesen az elvárásoknak megfelelően alakult, addig a pontig, amíg meg nem jött egy másik társaság és belénk kötött. Nem tudom, mi volt az, ami nem tetszett nekik, vagy miért éppen minket spéciztek ki, de egyből elkezdték mondani nekünk a magukét, ami csak a csövön kifért, azt szórták ránk rendesen.

 

A srácoknak több sem kellett, a vérnyomásuk egyből az egekbe szökkent és már ment is a szócsata. Próbáltuk mi, lányok lecsillapítani a kedélyeket és szépen megkérni az idegeneket, hogy foglalják el magukat másképp, ha pedig valami nem tetszik, lehet máshova menni. Nem csak ez az egy szórakozóhely létezik a városban. Na, több sem kellett, egyből szép szavakkal illettek minket is, amire a srácok még jobban ugrottak. Már akkor láttam a lelki szemeim előtt, hogy jönnek nemsokára a biztonsági őrök és nem csak őket, de minket is kitessékelnek a klubból. Persze a lányok már nem fogták vissza magukat, nem hagyták magukat, így aztán a vita egyre nagyobb lett. Nekem nem volt kedvem beszállni, utálom az ilyesmit. Ráadásul annyian voltunk, hogy esélytelen lett volna, hogy mindenkit egyenként visszarázzak az ideggörcsből.

 

Az egyik idegennek pedig pont megtetszett, ahogy háttérbe szorulva, szemet forgatva és néha már őket kinevetve álltam az asztal mellett. Ő odajött hozzám és egyből elkezdte szidni a létező összes rokonomat, majd engem is. A bátyámnak azt hiszem ez volt az utolsó csepp a pohárban, úgy megpofozta a srácot, hogy azt hittem lerepül a feje. Erre az egyik rögtön odakapott és behúzott egyet a tesómnak. Akkor már jött a biztonsági őr és a csoportot kitessékelte a klubból. Mi meg ott álltunk, én éppen a tesómat próbáltam meg valahogy összekaparni a földről. Ekkor kiderült, hogy az egyik fogát sikeresen ez a bunkó kiütötte.

 

Mondanom sem kell, a mi esténk itt ért véget. Hazamentünk, jegeltük az arcát és másnap mentünk is a fogászatra. Egy fogászatra jár az egész család. Még korábban találtuk őket az interneten, és megmondom őszintén, a weboldaluk győzött meg. Itt részletes leírást lehet találni arról is, hogyan működik például a fogpótlás is – csak hogy a témánál maradjak, mivel ebben a sztoriban a tesómnak is erre volt szüksége. Ráadásul van egy külön aloldal a dokik számára, ahol lehet olvasgatni is egy kicsit róluk, így még személyesebbé téve a jövőbeni kezelést. Így előre tudod, hogy kikkel fogsz ott találkozni és ki az, aki majd aztán a fogaidat is rendbe hozza. És akkor még nem említettem meg az árlistát sem, ami fent van a honlapon. Így pedig előre tudsz kalkulálni, hogy nagyjából mi mennyibe fog kerülni, ami szerintem nagyon jó dolog. Úgyhogy másnap fel is hívtuk őket. Elmeséltük mi történt és, hogy eléggé sürgős lenne. Mivel minket már ismernek, tettek egy kis kivételt, és szinte azonnal fogadni is tudták a tesómat. A fogpótlást pedig részletesen átbeszélték, a tesóm pedig örült, hogy mihamarabb megoldódni látszik a helyzete. Azóta egyszer sem tettük be a lábunkat abba a klubba és szerintem még egy jó ideig nem is fogjuk.ss

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.