Néha én is kirúgok a hámból

Bevallom őszintén, hogy az utóbbi években nem igazán bulizok már. Régen ez nem így volt, akkor gyakorlatilag nem volt buli nélkülem, de mára ez megváltozott. Szerintem ez normális is, hiszen az ember élete folyamatosan változik, más lesz a prioritás és persze az évek is múlnak a fejünk felett, így már én sem vagyok 20 éves, mint ahogy azt szokták mondani.

De öreglány sem vagyok még, úgyhogy azért néha nekem is sikerül kirúgni a hámból. Meg amúgy kell is szerintem mindenkinek, mert egészen egyszerűen becsavarodunk. Kell a változatosság, kell az, hogy lássunk új arcokat és nem csak újakat, hanem a rég nem látott barátokkal találkozzunk.

Ezért is mozdultam ki a múlt hétvégén, ahol nem csak találkoztunk a barátokkal, hanem egy jót is dumáltunk. Az egyik barátnőm elmesélte, hogy most indította el az új honlapját, ami a Keresőbenelső segítségével született meg. Ugyanis ez a cég honlapok készítésével, grafikai tervezéssel és online marketing szolgáltatásokkal foglalkozik vagyis mindenféle szolgáltatást nyújtanak, amire csak szükségünk lehet egy új honlap elkészítése során.

A barátnőm külön kiemelte a Keresőbenelső szövegírás szolgáltatását, amivel rendkívül meg van elégedve.

De mennyibe is kerül egy ilyen szolgáltatás?

Amit alapvetően tudni és követni is kell a szövegírás kapcsán, hogy mindig legyünk hitelesek és eredetiek. Ha nem vagyunk azok akkor egész egyszerűen nem fogjuk elérni azt a célt, amit valójában szeretnénk a szövegírással.

A Keresőbenelsőnél kétféle szolgáltatást is nyújtanak a szövegírás témakörben, egyrészt a kreatív szövegírást, másrészt a tartalommarketinget vagy tartalomfejlesztést. Mind a kétféle szolgáltatásnak azonos ára van, ami egészen pontosan 10 ezer forint/ órát jelent. A kreatív szövegírás esetében ebbe még beletartozik a weboldalak és kiadványok készítése is, illetve a tartalommarketing esetén értékes és hasznos cikkeket készítenek a weboldalunkra akár heti, akár havi rendszerességgel.

Ez a gyakorlatban 200, 400 vagy 800 és afölötti szóterjedelmű cikkeket jelent weboldalszövegek formájában. Például egy 800 és 1000 szó közötti cikk elkészítése általánosságban olyan 6 órát vesz igénybe. Persze ez nem csak egy egyszerű cikket jelent, hanem tartalmaz egy alapos kutatást az adott témában a megrendelővel egyeztetve. Emellett magában foglalja természetesen magának a cikknek a megírását és annak alapos ellenőrzését, kijavítását a témához illő képekkel együtt, valamint a szövegírás mellett 1 darab 100 szó terjedelmű hírlevelet, 5 darab Facebook poszt megírását és végezetül 5 darab Google Display hirdetést is. Ahogy láthatjuk, ez egy komoly csomag, ami nagyon sok elemből áll össze.

Természetesen az igazán hűséges ügyfeleknek, akik hosszútávon képzelik el az együttműködést a céggel, különböző kedvezményeket is biztosítanak. Aki minimum 1 éves szerződést köt a céggel, annak 120 munkaóra fölött 10%, 240 munkaóra fölött 20% és 360 munkaóra fölött 30% kedvezmény jár a szolgáltatás árából.

Roppant egyszerűen tudunk kapcsolatba kerülni a Keresőbenelsővel, hiszen csupán a honlapon található űrlapot kell kitölteni a megfelelő adatokkal, mint a nevünk, az email címünk, telefonszámunk és azt, hogy mivel kapcsolatban keressük a céget.

Remekül hangzott a barátnőm elmesélése, és tényleg látszott rajta, hogy nagyon elégedett a szolgáltatással.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.