Figyeljünk az értékeinkre egy szórakozóhelyen

A barátnőmmel nagy szerencsétlenség történt, mikor legutóbb egy éjszakai klubban tartózkodott. Sajnos nem figyelt oda eléggé és kilopták a pénztárcáját a táskájából. Valószínűleg a tánctéren történhetett az eset, ahol érthető módon kevésbé tudott a táskájára oda figyelni.

Eléggé elment a kedve ezek után a szórakozástól egy időre, mert úgy gondolta, hogy nehezen tudná magát átadni a táncnak ezek után. Én meg is értem ezt, hasonló esetben valószínűleg én is így lennék ezzel, és csak azt figyelném, hogy éppen nem nyúlkálnak-e a táskámban.

Velem még sosem fordul elő hasonló eset egy szórakozóhelyen sem, de ez valószínűleg azért van így, mert alaposan kiválasztom azt, hogy milyen táskában is hordom a cuccaimat. Azon az éjszakán a barátnőm például egy válltáskát vitt magával, ami nem túl szerencsés választás. Egyrészt meglehetősen kényelmetlen abban táncolni, másrészt az illetéktelenek is egyszerűbb a táska tartalmához hozzájutni.

Nórának ezért azt javasoltam, hogy szerezzen egy testtáskát, amiben majd nyugodtan elmehet szórakozni.

Az én testtáskámat a Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! oldalán keresztül rendeltem meg magamnak, amivel azóta is tökéletesen meg vagyok elégedve. Ez nem csak egy kényelmes, de szép, designos darab is. Tökéletes választást jelent egy szórakozóhelyre, ahol fontos, hogy folyamatosan szemmel tarthassuk a táskánkat, akár még táncolás közben is.

A táska, amit választottam innen az Anekke márkát képviseli. Sok jót hallottam már erről a gyártóról, ezért döntöttem mellettük. Ez a webáruház csak az igazán minőségi márkákat helyezi el a kínálatába, így nem véletlen, hogy itt az Anekke mellett megtalálhatjuk a Bugatti, a Tamaris és a Jana táskákat is.

A testtáskám egy különösen mutatós darab, melynek az alapszíne a bézs. Egy gyönyörű szép minta található rajta, ami csak fokozza a hatást. Eddig akárhol is mutatkoztam vele, a barátnőim mindig rácsodálkoztak. Még inkább meglepődtek, mikor elmondtam, hogy milyen kedvező áron tudtam megvásárolni. Az Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! termékeinél számos esetben találhatunk kedvezményeket, így igazán érdemes innen vásárolnunk.

Mikor egy adott termékre rákattintunk, láthatjuk a leglényegesebb adatokat: a méretet, a színt és az anyagot is, amiből készültek. Persze mivel itt táskákról beszélünk elsősorban, bár találhatunk itt öveket és pénztárcákat is, nagyon fontos az áruknak a vizuális ábrázolása is. Ennek a követelménynek eleget is tesz ez a kiváló internetes shop, hiszen számos jó minőségű képet csatol a termékeihez.

Nóra is a képek segítségével választott táskát magának. Azzal a határozott céllal érkezett erre az oldalra, hogy egy piros színű testtáskát szeretne rendelni magának. Könnyedén beállította ezeket a követelményeket a szűrő segítségével. Innentől már csak annyi volt a dolga, hogy válogatnia kellett a szebbnél szebb darabok között.

Az ő választása egy Tamaris női testtáskára esett. A termék képei alapján egyből beleszeretett és azonnal meg is rendelte magának. A vásárlási folyamat nagyon egyszerű volt a számára. Feltűnt neki, hogy ha 15.000 forintért rendelne termékeket, akkor még a szállításért sem kéne fizetnie. Ezért úgy döntött, hogy egy szép női pénztárcát is elhelyez a kosárban, hogy elérje ezt az összeget.

A bankkártyás fizetést választotta ki, de egyébként más lehetőségek is vannak. Ezután a terméket pár napon belül át is vehette az egyik csomagponton. A futárszolgálatos megoldást is választhatta volna, de az kevésbé volt neki szimpatikus.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.