Csőszerelés, Dunaferr radiátor

Tavaly sikerült házat vás��rolnunk. Örülök, hogy végre van saját házunk, végre mi is elmondhatjuk magunkról, hogy háztulajdonosok vagyunk! Hét éve vagyunk együtt. Nem igazán vagyok babonás, de akárki akármit mond, én nem panaszkodhatok a hetedik évünkre. Házunk van, szeretjük egymást…kell ennél több?

Persze nem kell azt gondolni, hogy a mai világban volt több millió forintunk, jobban mondva, több tíz millió forintunk arra, hogy házat vásároljunk. Mindemellett persze makulátlan legyen. Persze tudtam volna szebbet, jobbat választani, de úgy tartja a mondás, addig ny��jtózkodj, amíg a takaród ér! De az elején kezdjük, elmesélem.

Álmomban sem gondoltam volna még egy évvel ezelőtt, hogy nekünk hamarosan h��zunk lesz. Igaz volt egy kis félre tett pénzünk, de ahhoz még messze nem volt elég, hogy házat vegyünk. Az egyik ismer��sünk édesanyjának a háza volt, de tavaly tavasszal meghalt szeg��ny, és a ház üresen ��llt. Először arról volt szó, hogy megtartják, de mivel nekik már van házuk, és azon is lenne mit csinálni, így jól jön nekik a pénz. Szóval addig-addig nyaggattak, hogy n����������zz��k már meg, hiszen nem jelent az semmit, lehet nem is fog majd tetszeni. Igazából veszteni valónk nem volt.

Persze a gaz, el����ggé megnőtt m������r, és lenne mit csinálni a házon is, de mindent egybe vetve, helyes kis h��zikó volt. A telek hatalmas, és lehetne gazdálkodni is rajta. gyerek korom nagy álma lenne, hogy állatokat tarthassak végre. Mindig is szerettem volna tyúkot, libát, és kertet is. Akinek van, annak nem kell elmagyaráznom, hogy milyen érzés is ez.

Emlékszem, mikor gyerek voltam, és a mam��mnál nyaraltunk, mindig én szedtem össze a tojásokat a tyúk alól. Olyan mók��s volt. Igaz tartottam tőle, hogy megcsíp, de mindig túléltem. Szóval tojást gyűjtöttem, nyuszikat etettem, mert az is volt ám. Igaz el nem tudnám képzelni, hogy nyulat egyek, vagy nyúzzak, de amikor ott volt a sok kicsi, mégis más volt.home-158089_640

Szóval ez a ház tök��letes lenne erre a célra. Már csak az a kérdés, hogy hogyan is fizessük ki?

A házvásárlás nem is olyan egyszer����������. Az egészben az a legborzasztóbb, hogy amikor az ember bele��li magát, ��s mégsem siker��l, az a legnagyobb szívás! Mi is szerettünk volna a meglévő pénzünk mellé tenni megfelelő ����sszeget, de a bank nem akarta adni. Én már éppen feladtam volna, amikor…

Hihetetlen gesztust tettek fel��nk. A javaslatuk az volt, hogy adjuk oda a ház árának a felét, a többit pedig r��szletben megfizethetjük. Azt hittem rosszul hallok.

Miután beleegyeztünk mi is, hiszen elsőre beleszeretünk a házba, így már szervezkedhettünk is. Hálás leszek nekik sokáig, hogy így segítettek nekünk.

Igaz, még sok tenni való van benne, így beköltözni nem tudunk még, de talán karácsonykor már itt fogunk lakni, rem��lhetőleg.

Most még soka a tenni való. Az a legfontosabb, hogy fűtésünk legyen, és megfelelő.

Úgy döntöttünk, hogy Dunaferr radiátort vásárolunk, és mindenhová azt fogunk beszerelni. Ezekről azt hallottuk, hogy megbízhatóak, és jók. Ha ez meglesz, akkor már semmi akadálya nem lesz annak, hogy beköltözzünk. Már kifestettünk, a konyha, fürdő felújítva, ez az utolsó lépés.

Remélem, hogy az idei karácsonyt már az új házunkban fogjuk tölteni. Mindegy, hogy milyen lesz, de a mi házunk lesz.

 


A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.