Nyelviskolától az esküvőig

Már szinte hagyománynak számít, hogy az egyik vezető nyelviskola Budapesten, hozzánk hozza a legjelesebb tanulóit a tanfolyam végén, mint egy ajándék. Pontosabban összegyűjtik a körülbelül párhozamosan futó tanfolyamok két legjobban haladó tanulóját, akiknek a nyelvvizsgájuk is magas pontszámúra sikeredett, és elhozzák hozzánk egy estére. A közelben szállnak meg, bejárják a környéket, és élvezik az életet. Azt hiszem, hogy ennél jobb motivációt el sem lehet képzelni.nyelviskola-Budapesten-300x127

Egy korábbi csapatban egy igen aranyos kis románc is kialakult. A lány és a fiú nem ugyanabba a csoportba jártak, tehát korábban még nem ismerték egymást, de itt akkora volt köztük az összhang, hogy azt már messziről látni lehetett. Ez csak azért jutott most eszembe, mert a minap hívtak minket, hogy szeretnék itt tartani az esküvőjük utáni kis összejövetelt. Boldogan egyeztünk bele, hiszen mégiscsak mi vagyunk a házasság „bölcsője”. Esküvőket pedig egyébként is szeretünk ide szervezni, akkor van igazán tele boldog emberekkel ez a hely. Persze egyébként sem panaszkodhatunk, mármint ami a vendégeink kedélyállapotát illeti.

Szóval, van megint egy nagyobb cél, amit lehet tervezgetni, lehet rá készülődni. Csak nehogy jobban beleéljem magamat, mint a szerelmes pár. ;)

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.