Üzletember a bőr aktatáskáról

Amióta vendéglátásban dolgozok, pontosabban beszálltam haverom kocsmájának irányításába, sokkal izgalmasabb lett az életem. Egyszerűen minden héten történik valami olyan, amit lehet mesélni másoknak. Az emberi butaság határtalan, főleg, ha iszik is mellé az ember. Múlt pénteken egy olyan öltönyös társaság volt jelen, hogy azt hittem kiküldöm őket, pedig elég nagy a tűréshatárom. Az ilyen emberek sokkal alpáriabban tudnak viselkedni, mint az öreg alkoholisták.

Olyan este 8 magasságában érkeztek meg, gondolom valami konferenciáról jöhettek, mert mindegyiküknél volt egy-egy aktatáska. Azonnal bevágták a sarokba az aktatáskákat és a nyakkendőjüket a fogasra akasztották, majd rendeltek 2 üveg whiskyt. Onnantól elindultak az erkölcsi romlásban lefelé. Egy óra múlva, már szinte csak ők voltak a helyen, annyira hangosak voltak, de mivel igen jól fogyasztottak, ezért nem akartam őket kitenni.

Aztán az egyikük odaült a pulthoz. Láttam rajta, nincs annyira sok kedve mulatozni, legalábbis nem olyan módin, mint ahogy azt a többiek teszik. Az aktatáskája is nála volt, ő nem dobta be a sarokba, bár amilyen jól nézett ki én se dobtam volna. Elkezdtünk beszélgetni, hogy kik ők, honnan jöttek, mit ünnepelnek, majd miután mindent megtudtam, érdeklődni kezdtem az aktatáskája felől, mert kifejezetten tetszett.

Elmondta, hogy nem régen rendelte egy webshopról. Régi álma volt egy ennyire elegáns, valódi bőr aktatáska. Ugye az üzleti életben fontos a jó, igényes, elegáns megjelenés és egy minőségi bőr aktatáska olyan, mint egy óra. Megmutatja ki is vagy valójában és sokkal komolyabban vesznek utána az üzlettársak. Tehát a sikeres üzletkötésekhez fontos, hogy az ember sugározza akár a táskájával, hogy érti a dolgát, jól bánik a pénzzel.

Nagyon sok érdekes dolgot mesélt az üzleti életről, már amennyit hallottam belőle, mert a társai túl nagy hanggal voltak. Majd miután már ő is megunta a nagy ricsajt, éjfél tájt belenyúlt a 3 rekeszes aktatáskájába, amiből az egyik rekesz egy cipzáras laptop rész, megkereste a szintén bőr pénztárcáját és kifizette mindenki fogyasztását. Mielőtt távozott volna megkérdeztem, honnan vásárolta az aktatáskáját és a pénztárcáját, mert lehet én is befektetnék ilyen minőségű termékekbe. Remélem jól hallottam a nagy zaj közepette a bagbox.hu-t.

Szabadidőmben ránéztem az oldalra és rengeteg szebbnél szebb bőr táskát, pénztárcát találtam, ezek után elhatároztam, valamikor én is rendelek innen!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.