Éjfélkor autópálya matricát venni egy külföldi klubban

Számos olyan klub található a környező országokban, ahol időről időre olyan koncertekbe, vagy DJ-kbe lehet botlani, akik az underground szcéna jeles képviselőinek számítanak. Nagyobb koncertek esetében is rendszeres, hogy kiugranak emberek egy szomszédos országba, hogy részt vegyenek rajta, és ez a klubkocertek esetében is érvényes tud lenni. Így nem véletlen, ha egy budapesti, vagy egy külföldi klubban más országból származó közönségbe botlasz, hiszen a rajongás az általában átíveli a fizikai határokat, és ha valakit tényleg nagyon szeret valamit, akkor el is fog előbb-utóbb jutni arra az eseményre.

Ez persze a kluboknak csak jó lehet, mert ha egy külföldi fellépőt szerveznek le maguknak, akkor biztosak lehetnek benne, hogy az érdeklődők száma magasabb lesz, mintha egy Magyar előadót hívnának. Persze ehhez jól is kell fellépőt választani, és az sem mindegy, hogy mennyire hirdetjük meg az eseményt, hiszen édes kevés a buli leszervezése, ezt az infót el is kell juttatni az emberekhez, különben kongani fog az ürességtől a klubtér.

Számos olyan zenekarral dolgoztam már együtt, akik rendszeresen járnak ki külföldi klubokba fellépni, vagy azért, mert magyar szövegű zenét játszanak, így a szlovákiai és romániai magyar közönséghez járnak vissza időről időre, vagy pedig angol szövegű vagy instrumentális zenét játszanak, aminek a következtében kellő érdeklődéssel bármilyen ország klubjában van lehetőségük fellépni.

És hogy miért gondolkodik az ember a magyarországi autópálya matrica online vásárlásán egy nagyváradi klub péntek éjjelén? Azért, mert a zenekar sofőrje elfelejtette megújítani az autópálya matricáját, és mire éjjel a zenekar visszaindul Budapestre, addigra rendelkezniük kell egy érvényes autópálya matricával, mert ha nem, akkor büntetést kapnak, illetve cserébe még esetleg sokkal lassabban érnek haza a tervezettnél.

Innen is látható, hogy mennyire hasznos a magyarországi autópálya matrica online beszerzési lehetősége, lehet bármilyen nap bármelyik órája, és lehetünk egy másik ország közepén, akkor is ha előre gondolkodunk és odafigyelünk, akkor simán van lehetőségünk autópálya matricát vásárolni pár perces telefon nyomkodással, vagy számítógépen történő kattintgatással. Ennek a weboldalnak az az előnye, hogy magán a honlapon keresztül is le tudod bonyolítani a bankkártyával történő vásárlást, de ha rendszeresen van szükséged matricára, akkor letöltheted az alkalmazásukat is, így a lehető legközvetlenebb módon tudsz hozzájutni ahhoz az úti bérlethez, ami neked éppen szükséges az utazáshoz.

Mondanom sem kell, hogy amint kiderült a sofőr figyelmetlensége, a zenekar egyből cukkolni kezdte őt, ez már csak szokás ebben a közegben, persze nem komolyan, csak amúgy játékosan:

  • Te Feri ha már így elfelejtetted az autópálya matricát, akkor szeretném tőled megkérdezni, hogy ugye nem B2-es típusú matricát fogsz venni, ami a nagy buszokra érvényes, hanem a D2-eset, tudod azt, amelyik 7 főnél több személy szállítására alkalmas, de nem haladja meg a 3,5 tonnát? Tudtad ,hogy az autód nem haladja meg a 3,5 tonnát?

Vagy pedig:

  • Ferikém remélem nem most fogsz éves autópálya matricát vásárolni, hogy a mai gázsidba fel tudd számolni azt nekünk, ugye? Legyen elég a napi, ja de olyan nincs, akkor a 10 napos, heti verzió, kérlek! Hű amikor megírod a számlát a buli után, na akkor biztosan nézni foglak, nehogy egy éves matricát számolj fel!
  • Fecikém ma az autópálya matrica, holnap mi lesz a következő, amit kihagyunk, a benzin? Aztán nagy izgalmadban nehogy megyei matricát vásárolj, mert az csak korlátozott területre érvényes, nem az egész országra! Tudod mit, ha egyszer rocksztárok leszünk, akkor mindig kifizetjük neked a büntetést, ha matrica nélkül hajtasz fel az autópályára! Mondjuk az elég pazarlás, de nem baj! Amúgy ha felhajtasz az adott fizetős útra, de 60 perccel a felhajtás előtt veszel matricát, akkor még nem kapsz büntetést, megúszod a dolgot. Látod miket tudok?

Akárhogy is nézzük a helyzetet, a magyarországi autópálya matrica online vásárlása egy rendkívül kényelmes funkció, ami megkönnyít az autóval járó emberek életét. Érdemes átgondolni, hogy évente mennyit autózol az országon keresztül, és ezen belül milyen gyakran használsz fizetős utakat, így ki lehet kalkulálni, hogy a heti , havi, többhavi, féléves, vagy éves bérlet less az, ami a legközelebb áll a te autózási szokásaidhoz.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.