Az internet, és az itt linkek

Sokszor böngészek az interneten ha az időm engedi. Hogy miért is jó? Számos okot lehet felsorolni mellette.

Ma már azt gondolom, hogy nincs olyan ember, aki nem használna számítógépet. Még a nagymama i használja, aki majdnem 70 éves nálunk. Természetesen, mint minden öreg, ő is idegenkedett, hogy nem akarja megtanulni, neki ez túl bonyolult… jött a sok kifogás. Aztán amikor meg tudtam végre győzni arról, hogy ez nem annyira rossz dolog, és hajlandó volt kipróbálni, akkor rájött, hogy igazam van. Na nem azt kell gondolni, hogy ő mekkora nagy szakértő, mert nem az, de megtanulta bekapcsolni, használni, levelet írni, vagy ha akar valamit, akkor azt megtalálja már. Na nem mondom, hogy nincs olyan, hogy nem kér segítséget, vagy nem hív fel telefonon, hogy mit hogyan csináljon, vagy hogy éppen valami butaságot csinált, és nem tudja, hogy mit kell tennie.

A böngészéspc-185837_640

Na a nagyira visszatérve, hogy ő mit is csinál az interneten? A legtöbbet azt hiszen a zenés oldalakat keresi fel, és a régi zenéket hallgatja, amiket már nem játszanak a rádiók. Sokszor még én is meglepődőm rajta, hogy milyen hangosan Azt gondolom, ha nem vagyunk ott, még az is lehet, hogy táncolnak is a nagyapámmal. De persze megtehetik, miért ne, hiszen az idejükből futja. Azért vicces, hogy amennyire nem akarta megtanulni, ma már nem akarná letenni. Már megtanulta azt is, hogy hogyan kell beszélgetni, csetleni, így a külföldön élő ismerősökkel is sokszor beszél.

Azért mi már egy picivel többre használjuk az internetet. Legyen az munka keresés, vagy egy hirdetés keresése, vásárlás, ma már bármit elérhetünk, ha van egy számítógépünk, és egy internetünk. Neked van?

De szeretek új recepteket is keresgélni, mert ennek a segítségével érdekesebben tudok főzni, és nem olyan unalmas. Van hogy csak bolyongok, olvasva, hogy itt megtaláld amit keresel.

Minden korosztály használja. Ha valamit nem tud a gyerek a leckében, az az első, hogy rákeres az interneten, Ezért is mondom, hogy minden háztartásnak szüksége lenne legalább egy ilyen eszközre, hogy segítse a mindennapjait.

 


A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.