A kedvenc klubomban hallottam először a topcegalapitas oldaláról

A haverokkal van egy kedvenc klubunk, ahová a sikeres érettségink megünneplése óta nagyjából minden pénteken benézünk. Az évek során természetesen némileg megkomolyodtunk, így a klubban folytatott beszélgetéseink témái is egyre komolyodnak.

Múltkor például a cégalapításról dumáltunk, mert régóta tervezzük, hogy jó lenne saját vállalkozásba kezdeni egy általunk kifejlesztett mobilappal. Egyelőre azonban csak ott tartunk, hogy minél részletesebben igyekszünk utánajárni annak, hogy hogyan, milyen feltételekkel, és ami még fontosabb: milyen áron alapíthatunk céget idén, vagyis 2021-ben.

A legutóbbi klubos beszélgetésünk során az egyik haverom mondta, hogy egy ismerőse azt ajánlotta, ha információkra vágynánk, vagy netán tényleg belevágnánk a cégalapításba, nézzünk körül a topcegalapitas weboldalán.

Ezeknek az infóknak nézhetsz utána a topcegalapitas oldalán

A topcegalapitas egy cégalapítás lebonyolításával és székhelyszolgáltatással foglalkozó cég. Weboldalukon azonban nem csak az általuk kínált szolgáltatások valamelyikének igénybevételére van lehetőséged. Hanem tájékozódhatsz is számos fontos dologgal kapcsolatban, amelyek a cégalapítás témaköréhez tartoznak.

Az oldalról megtudhatod, milyen költségei vannak a cégalapításhoz tartozó ügyvédi munkának. Illetve tájékozódhatsz arról is, hogy mennyibe kerül a cég által nyújtott kétféle székhelyszolgáltatási lehetőség, amelyeket ugye akkor kell igénybe venned, ha nem tudod, hol legyen a céged központja.

Az oldalon részletes leírást találhatsz azokról a feladatokról is, amelyeket még azelőtt kell elvégezned, hogy időpontot egyeztetsz a cégalapítással kapcsolatos papírok aláírására. Illetve a topcegalapitas listázza neked azokat a teendőket is, amelyeket a papírok aláírása után kell elvégezned ahhoz, hogy valóban cégtulajdonos légy.

Az anyagi dolgok és elvégzendő teendők mellett a weboldalon azt is elolvashatod, milyen konkrét feltételei vannak egy cég megalapításának 2021-ben. Illetve találsz tájékoztatást arra vonatkozóan is, hogy hogyan is néz ki a cégalapítás folyamata az idei évben.

A topcegalapitas oldalon megtalálhatóak a cégalapítással kapcsolatos gyakran ismételt kérdések, és az ezekre adott válaszok is. Tehát itt aztán tényleg minden infót megtalálhatsz, amit a cégalapításról tudnod kell, mielőtt elindulnál.

Három remek csomagajánlat, ha tényleg belevágnál

topcegalapitas

A topcegalapitas tehát egy olyan weboldal, ami nagyon hasznos lehet mindenkinek, aki cégalapításon gondolkodik, tartson a gondolkodás bármelyik fázisában. Ugyanis itt kezdeti kérdésekre és a megalapítás folyamatához, feltételeihez, költségeihez kapcsolódó egészen konkrét kérdésekre is választ kaphatunk.

Ha pedig úgy döntöttünk, semmi akadálya nincs annak, hogy tényleg belevágjunk, hogy tényleg útjára indítsuk saját cégünket, akkor a topcegalapitas ennek lebonyolításában is segítségünkre lehet. Mégpedig azáltal, hogy három csomagajánlatot kínál a cégalapításhoz.

Az első csomagban a cégalapításhoz kapcsolódó papírmunka díjköteles, vagyis ki kell fizetned az ezt elvégző ügyvéd munkadíját. Ezt a csomagot akkor tudod igénybe venni, ha saját székhellyel alapítanál céget, tehát a topcegalapitas által nyújtott székhelyszolgáltatást nem szeretnéd igénybe venni.

A második csomagajánlattal a cégalapítás mellett budapesti székhelyet is igényelhetsz a cégtől. Ennél a csomagnál az ügyvédi munkadíjat nem kell kifizetned, csupán a székhelyszolgáltatás árát kell fizetned hat hónapra, amihez a topcegalapitas ráadásul ajándékba ad egy plusz ingyen hónapot is.

A harmadik csomagajánlatra ugyanazok a feltételek vonatkoznak, mint a másodikra: tehát díjtalan a papírmunka, a befizetett székhelyszolgáltatási díjhoz pedig jár egy hónap ajándékba. Egyedül abban különbözik tőle, hogy a céged székhelye nem Budapesten, hanem az iparűzésiadó-mentes Újlengyelben lesz.

A topcegalapitas oldala összességében nagyon jó tipp. A felkeresése ajánlott azoknak, akiket bármilyen szinten érdekel a cégalapítás. Illetve azoknak is, akik már biztosak benne, hogy belevágnak. Az oldal ugyanis az érdeklődőknek és a cégalapításra vágyóknak egyaránt rengeteg segítséget tud nyújtani.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.