Hódítás motoros bukósisakkal!

motoros bukósisakÉletünk legnagyobb harca, hogy megtaláljuk az az embert, aki mellett el tudjuk viselni a hétköznapok állandó frusztráltságát. Egy olyan embert, aki ha kell szórakoztat, ha kell megért. Olyan, mint egy mentsvár, aki nem parancsol, hanem kér, és megtesszük neki, mert ő az akinek, mindig mindent megteszünk akár kérés nélkül.

De már a párkeresés is ugyan úgy felgyorsult, mint minden más manapság. Az emberek pár leírt szóból és néhány beállított kép alapján próbálják eldönteni, hogy a másik ember vajon az, akit keresnek maguk mellé? Úgy vélem ők azok, akik nagyon elkeseredettek és nem tudják felvenni a versenyt a mai kor elvárásaival és még mindig egy lovagregényes környezetbe tudják elképzelni leginkább magukat.

A másikoldal, aki nem is akar párt keresni, mert úgy érzi, felesleges. Inkább csak a gyors semmit mondó aktus legyen meg, hogy ne otthon maga oldja meg, aztán elkönyveli magát egy nagy hódítónak. Pedig ha egy éhezőt kenyérrel kínálsz, az elveszi azt, de ha már egy jól lakottal próbálkozol egészen más! De minek is próbálkozni egy olyannal, amikor tele van éhezővel az internet.

Barna a szomszéd srác is osztogatja a kenyeret, ha már ezt a hasonlatot ragadtam meg. Pedig nem volt mindig ilyen, hosszú tartalmas kapcsolatokon ment át, amikor valami eltört benne, vagy csak hamis értékekkel kezdte felruházni magát és minden addigi valódi eltűnt.

Az egész egy motorral kezdődött, ami önmagában nem lenne baj, sőt…! A motorozás igen szép hobbi és praktikus közlekedési eszköz. A hozzáfűzőt eszmei értékekkel akar hódítani valaki az egy kicsit gáz, de az a személy, aki nem veszi ezt észre, hogy hamis képet kap az illetőről, mert csak egy eszköz neki a kétkerekű, az még kínosabb. Sajnos a szerelemben mindig reménykedünk és hisszük, hogy lesz ez jobb, lesz ez más, pedig csak az apró gesztusok azok, amik megmutatják mennyit jelentünk a másik félnek!

Barnabás szépen aratta a motorral a babérokat. Rengeteg kép került ki róla és a gépéről a világhálóra, a lányokat fuvarozgatta, ám megtörtént az, amire ő sem számított. Kicsit jobban megkedvelt egy randi partnert, mint ahogy azt ő gondolta és össze is melegedtek. Emlékszem még az én véleményemet kérte ki motoros bukósisak  ügyében, hogy megfelelő lesz-e a szülinapjára a lánynak. Egy elég jó kis oldal tárult elém, amikor a gangon a szemem elé tárta a laptopja képernyőjét. Letisztul, jól böngészhető fain kis webshop volt rengeteg jó minőségű termékkel és persze bukósisakkal. Nem értetem hozzá, de formásnak találtam így rá bólintottam.

Másnap a lány már abban a sisakban szállt fel mögé a motorra és indultak a végtelenbe. Belegondolva elég praktikus ajándék, mert élet menthet egy jó sisak, ha véletlenül szerencsétlenség történik!

Pár nap múlva azonban hatalmas ordibálásra ébredtem. Jó panel, vékony falak, nincs magánélet. Akaratom ellenére hallottam mindent. Kiderült, hogy a fémparipás lovag, megtartotta azt a jó szokását, hogy online felületen udvarol és néha el is látogat a másik oldalon lévőhöz. Azt hiszem, a nők a köznyelvben ezt úgy fejezik ki, hogy s***fej. Valóban az.

Nem tudom megérteni, hogy egy jól működő harmonikus kapcsolatot, miért kell ilyen módon szétbarmolni? Az ember jó dolgában néha nem tudja mit is kezdjen magával, és ami a legszomorúbb, hogy egy másik ember érzéseit is kifacsarja a saját önzőségével. Az eset után azt hiszem el adta a motort és vett egy kutyát, majd minden kezdődött előröl, csak a katalizátor most egy kutya lett.

Véleményem szerint jobba járt volna ha megtartja a kétkerekűt, mert az ember megfelelő öltözékben, amit ma már könnyedén beszerezhet akár online is, egy kiadós hajtás után tisztább fejjel tudja átgondolni azokat a cselekedeteket, amire készül. Tanácsom, aki teheti, mielőtt döntene, üljön motorra és gondolja át újra és újra! Biztos a helyes megoldást fogja választani.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.