Első napom a munkahelyemen

Hosszú idő után végre új munkát találtam az egyetem mellett: egy budapesti szórakozóhelyen kezdtem el pultosként dolgozni. Volt egy kis tapasztalatom a vendéglátásban, de volt bennem egy természetes izgulás is. Bennem volt, hogy milyen lesz az első nap, milyenek a munkatársak és egyáltalán milyen gyorsan fogok tudni belerázódni. De szeretem a kihívásokat, így ezzel a mentalitással, lelkesen és vidáman kezdtem neki a napnak. Szerencsémre minden nagyon jól haladt, hamar beletanultam a pultos feladatokba is. A főnököm is látta, hogy jól mennek a dolgok, így mondta, hogy most kicsit magamra hagy, amíg elintéz valamit. Nem volt semmi probléma, a vendégek is elégedettek voltak, amíg a pulthoz nem lépett egy srác. Mondta, hogy szerinte nagy gond van, mert éppen elázik a mosdó. Teljesen lesokkolódtam. Mi történhetett? Bementem a vécébe, hát állt a víz a padlón…

Tudtam, hogy nagy gond van, és a főnök hiányában nekem kellett gyors megoldást találnom. Kétségbeesésemben beírtam az internetre, hogy SOS vízszerelés Budapest. Hamar ráleltem a vizszereles.net nevű oldalra, amely, mint később kiderült, a lehető legjobb választás volt. Az oldaluk könnyen átlátható volt, hamar megtaláltam a telefonszámukat és azonnal fel is hívtam őket. Mondtam, hogy elég sürgős a probléma, és ennek megfelelően egy órán belül ki is érkeztek. Őszintén meglepődtem, mert bár az oldalukra is kiírták, hogy 1-2 órán belül ki tudnak jönni, de úgy gondoltam, hogy kevés az ilyen megbízható szakember. Nagyon pozitívan csalódtam bennük. Kicsit aggódtam amiatt, hogy az egész klubot fel fogja forgatni az eset, de nagyon diszkréten érkeztek és készségesek voltak. A felmérés után könnyen megállapították, hogy itt bizony csőtörésről van szó, amitől kicsit meg is ijedtem. Ez az első munkanapom, és máris szétveretem a falat? Hamar megnyugtatott azonban a vízszerelő: mondta, hogy már egészen új módszerekkel dolgoznak, nem kell teljesen lebontani a férfi mosdót. Úgynevezett csőkamerával megtalálta a törés helyét és megkezdte a munkát.

SOS vízszerelés Budapest

Eközben a főnököm is megérkezett, aki a kezdeti sokk után látta, hogy jó szakembereket találtam. Nem csak precíz munkát végeznek, hanem minőségi anyagokkal dolgoznak és garanciát is vállalnak. Nem mellesleg a biztosító felé bizonyítható számlát is adtak, így nem járt nagy költségekkel a klub számára. Utólag mondta a főnököm, hogy nagyon ritka ilyen megbízható, hiteles szakembereket találni, úgyhogy nagyon hálás volt nekem. Nem győzött dicsérni, és többek között azt is mondta, hogy én vagyok a nap hőse, amiért nem hezitáltam, és rögtön a legjobb SOS vízszerelés Budapest szolgáltatást vettem igénybe. Én persze inkább a vizszereles.net munkatársait tartottam a nap hősének. Míg orvosolták a problémát, nézelődtem az oldalukon, és nagyon szimpatikusnak találtam őket. Sokféle vízszereléssel, dugulással, csatornázással kapcsolatos munkát végeznek, úgyhogy biztos voltam benne, hogy legközelebb is őket keresem, ha hasonló helyzetbe kerülök.

Persze remélem, hogy nem egy csőtörés miatt kell őket hívnom legközelebb, ugyanis karbantartásra is van lehetőség náluk. Meg is beszéltem a társasházunk közös képviselőjével, hogy csináljunk egy tavaszi „karbantartást”, mielőtt komolyabb problémák keletkeznének nálunk. A főnököm is tanult az esetből: az incidens óta megfogadta, hogy rendszeresen ellenőrizni fogják a klub mosdóját. Én duplán jól jártam az esettel, hiszen egyrészt megtaláltam a legjobb SOS vízszerelés Budapest szolgáltatást, másrészt pedig rögtön jó benyomást keltettem a vadonatúj munkahelyemen.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.