Az új rágómakitól még a fognövés is buli lesz

Sosem utasítanék vissza egy jó bulit. Ezzel nem mindig voltam így, mára azonban nagyon fontosnak tartom azokat az eseményeket, ahol kicsit együtt lehetünk másokkal, vagy neadjisten új emberekkel ismerkedhetünk meg. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy a szórakozóhelyek kultúrája az utóbbi évtizedekben teljesen lealacsonyodott ahhoz képest, ami a szüleink idejében volt.

Alapjáraton, ha meghalljuk azt a szót, hogy diszkó, nem mindenkinek valami élvezetes buli jut eszébe, hanem rögtön a drogok és alvilági arcok. A szomorú igazság pedig az, hogy az én városomban a táncos szórakozóhelyek valóban elég nagy késdobálók. Nekem ebben az egészben az a leginkább szomorú, hogy alapból sokkal jobban szeretek egy táncos, vagy éneklős helyet, mint egy sima kocsmát. Magyarországon azonban ezeknek sajnos nincs akkora kultúrája, mint az egyszerű sörözésnek.

Mostanában azonban nincsen olyan sok időm ilyen dolgokra, mert megszületett a kisbabám. Most vagyunk a fogzás időszakában és aki már volt szülő, az tudja, hogy mennyire egy kritikus időszakról van szó. A rágómaki ezért volt számunkra egy olyan találmány, ami szinte mindent megváltoztatott. A feleségem kérte, hogy nézzek utána interneten, hátha találni lehet valami olyan játékot, ami úgy fog segíteni a fogzáson, hogy közben komoly és magas minőséget képvisel. Ezeknek a feltételeknek pedig csak az Imagine Baby oldala tett eleget.

Alapból már azzal elnyerték a tetszésemet, hogy az oldaluk szépen nézett ki. Tehát, nem kell attól félni, hogy órákat fogunk eltölteni, mire megtaláljuk azt, amit keresünk. A fő árucikkük a rágómaki, ettől függetlenül másféle babás termékeket is be lehet szerezni. Ha ezekre kíváncsiak vagyunk, akkor érdemes végignézni a felső menün, ahol érthető címszavak alá vannak gyűjtve. Esküszöm nektek, az egyik legnagyobb félelmem, mikor egy babás boltba megyek, hogy nem fogok semmit megtalálni. Az Imagine Baby azonban megspórolja nekünk ezt a szenvedést és rögtön rátér a lényegre.

De mi az a rágómaki, és miért olyan különleges? Alapból, mikor az ember gyerekek játékaira gondol, nem hiszem, hogy túl nagy elvárásai vannak. Ez azonban egy helytelen hozzáállás, ha kisbabákról van szó, hiszen itt a játék egy más funkciót is ellát. Mégpedig azt, hogy elviselhetőbbé teszi a baba számára a fogak növésének folyamatát. Nincs olyan szülő, aki ne akarna segíteni a gyermeke fájdalmán, a rágómaki pedig a tökéletes eszköz erre.

Elsősorban azért, mert úgy van kialakítva, hogy a gyerek semmiképpen ne tudja lenyelni. Így nem kell attól félni, ha a csöppséget egyedül hagyjuk a rágókájával. Emellett pedig a bizarr, amorf alakú rágókákhoz képest ennek saját ki személyisége van. A rágómaki tehát nem csak rágásra van, hanem tényleg játszani is lehet vele. Ráadásul többféle színben is kapható, úgyhogy még inkább azt érezhetjük, hogy az adott rágómaki tényleg a gyermekünkre van szabva.

Az árak persze nem olyan olcsók, mint az alsó polcon található babajátékok, viszont a minőség, amit képviselnek, bőven megmagyarázza ezt. Nekem nagyon fontos az, hogy tudom, hogy semmilyen káros anyag nem jut a gyerekem szervezetébe, miközben a rágómakit csócsálja. Ezért nem is gondolkoztam túl sokat, kiválasztottam azt a színt, ami megtetszett és megrendeltem a makit. Pár napon belül már meg is érkezett és a csöppségünk azóta is nagyon imádja. Ritkán találkozik az ember olyan jó szolgáltatással, mint az Imagine Baby.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.