A fejfájás ellenszere

Én sajnos nagyon fejfájós vagyok. Ha front van, fáj a fejem, ha nem iszok eleget szintén, ha a vérnyomásom nem az igazi akkor is, a nagy hangzavarról meg nem is beszélve. Tegnap pont egy klubban jártam, de sokáig sajnos nem tudtam ott tartózkodni, mert egy idő után ismét jelentkezett a fejfájásom. Mivel ez már nagyon kezdett zavarni, utána néztem, hogy lehet-e tenni ellene valamit. Én jobban kedvelem a természetes megoldásokat, mintsem hogy gyógyszert vegyek be egy fejfájás miatt, úgyhogy ilyen megoldások után kutattam. Ekkor találtam egy olyan cikket, amiben ez a mondat szerepelt: talpmasszázs fejfájás ellen. Utána is olvastam, hogy ez valóban hatásos lehet-e.

talpmasszázs fejfájás ellen

A keresgélés közepette találtam rá, a Karma Thai Massage szalonra. Nagyon ígéretesnek tűntek. Budapesten két helyen is megtalálhatóak, így még a választás is könnyebb. Sőt, hogy az eligazodásban is segítsenek, Google térképen is megmutatják, hol találhatóak a szalonok, ezzel is megspórolva a keresési időt.

A honlapjuk egyébként nagyon szép, igényes és jól felépített. A keresett információt nagyon könnyű megtalálni, nem kell órákig keresgélni. Ha pedig valamilyen információt nem találnánk meg, vagy kérdésünk lenne, akkor egy chat ablak is a segítségünkre van. Ott fel lehet tenni a kérdéseket és máris választ kapunk. Még telefonálgatni sem kell. Megnézve a masszázs kínálatukat ugyan egyből nem tudtam dönteni, hogy melyik lenne nekem a legmegfelelőbb, hiszen a választék nagy, viszont ha kiválasztottam az egyiket, máris elém tárultak a hasznos és fontos információk róla. Még arról is olvashattam, hogy milyen esetekben lehet jó választás az adott masszázs. Ennek segítségével nekem is könnyebb volt a döntés.

Amennyiben kíváncsi vagy, hogy milyen masszázsra tudsz hozzájuk bejelentkezni, itt van néhány példa: tradicionális thai masszázs, talp-hát-nyak-fej-vállmasszázs, olajos testmasszázs, kókuszolajos testmasszázs és herbál masszázs. Ahhoz pedig, hogy eldönts melyik lenne számodra a legjobb, csak válaszd ki az adott masszázst és máris olvashatsz róla információkat.

Ha pedig még nem vagy jártas a thai masszázs területén, és erről is érdekelnének információk, találsz erről egy nagyon jó kis videót és gyakori kérdéseket is, amire természetesen a válaszokat is elolvashatod. Mint látható, mindent megtesznek a teljes körű tájékoztatás érdekében, hogy ne maradjon benned kérdés. Hiszen, ha már nincsenek kérdések, akkor a döntés máris egyszerűbb.

Vendégek véleménye is olvasható a honlapon. A vélemények tömege mind pozitív és elégedett volt. Kiemelték a masszőrök kedvességét és szakmaiságát, a jó légkört és az exkluzív környezetet. Én mindig szeretem olvasgatni a véleményeket, hiszen azokból sok dolog kiderülhet. Néha az is, hogy mire számíthatok egy-egy esetben. A galériára is rápillantottam. Rengeteg kép van a szalonról, ami valóban nagyon exkluzívan néz ki, a masszőrökről, amik teljes mértékben át tudják adni azt a nyugalmat és légköri hangulatot, ami a szalonban lehet.

A képeket megcsodálása után arra jutottam, hogy időpontot fogok foglalni. Erre két lehetőségem is volt. Felhívom őket vagy pedig a honlapon keresztül foglalok időpontot. Én az utóbbi mellett döntöttem. Az időpontfoglalás nagyon könnyen és gördülékenyen ment. Innentől kezdve már nem volt más dolgom, mint várni.

Amikor elérkezett a nap, boldogan sétáltam be a szalonba. Amikor beléptem, egy gyönyörűen berendezett és nagyon jó színvilággal bíró helyiség fogadott. Pont mint a képeken. A személyzet és a masszőrök nagyon kedvesek voltak, mindenben a kedvemben jártak és olajozottan ment minden. Várakoznom nem kellett, már szinte vártak rám. A masszázs végeztével pedig, mintha ujjá születtem volna. A talpmasszázs fejfájás ellen valóban működik. Az én esetemben legalábbis biztosan. Egész idő alatt, amíg a szalonban voltam elárasztott valamiféle nyugalom, a gondokkal nem törődtem és tudtam egy kicsit relaxálni. Nekem nagyon tetszett az ottani légkör. El is döntöttem, hogy máskor is ide fogok jönni.

Ha Te is szívesen kipróbálnád a thai masszázst, akkor bátran merem ajánlani a Karma Thai Massage szalont. Keress rájuk nyugodtan, és döntsd el Te is, hogy adsz-e egy esélyt a számukra.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.