Új irattároló polc a klub életében

Sokaknak a klubélet csupán annyit jelent, hogy egy koncert kedvéért meglátogatnak egy klubot. Esetleg összegyűlnek a haverokkal pár ital mellett beszélgetni, vagy az egyetemi klubban ücsörögnek tanulni. Pedig akármennyire hihetetlen, egy klub otthont adhat akár irodalmi rendezvényeknek is, sőt, sok más eseménynek is. De nem is ez most a legfontosabb, hanem az, hogy egy klubnak is van irodája, ahol elkelhet egy új irattároló polc. Mint ahogyan ez nemrégiben itt is megtörtént.

Sokak szerint, ha van egy saját klubod, nincs semmi teendőd, mindent megcsinálnak helyetted az embereid. Én ezt nem tartom helyes hozzáállásnak, ugyanúgy kiveszem a részemet mindenben. A szokásos napi teendőim közé sorolom a klub nyitása előtti előkészületeket. Gondolok itt a takarításra, a bár feltöltésére, kassza elszámolására, és az olyan irodai teendőkre, mint az e-mailek átfutása, friss iratok rendezése. Ugyanis ezek is mind részét képezik egy klub életének, csak ez a színfalak mögötti rész. Eddig az iratok az asztalfiók lakói voltak, de az évek során annyi papír felhalmozódott, hogy időszakosnak láttam változtatni ezen.

Az egyik pultos lánnyal tanakodtunk éppen, hogy mégis mi lenne a legkézenfekvőbb megoldás, amikor a biztonsági őrünk tett egy javaslatot. Mivel ő csak egy általunk megbízott cég kirendeltjeként végzi nálunk a munkáját, így más klubokban is gyakran megfordul. Elmesélte, hogy az egyik klubban nem is olyan régen szereztek be új polcokat. Ha jól emlékszik, a RackingLog nevű cégtől rendelték meg, és biztos benne, hogy mi is megtaláljuk azt, amit keresünk. Kicsit meglepődtünk, hogy ilyen könnyen jön a segítség, de jobbnak láttuk a nyitásig fennmaradó időt ennek leinformálására szánni.

Rövid idő alatt meg is találtuk, amit kerestünk. Tudtuk, hogy ami a klub irodájába kell, nem más, mint egy irattároló polc. Már a nevében is benne van, hogy a sok iratnak találták ki, akkor miért is ne szerezzünk be egyet? A klub úgyis az én tulajdonomban van, ha esetleg nem jönnek be a számításaink, nem áll felettem senki, hogy megszidjon érte.

Mindenképpen olyan polcokat szerettem volna, melyek könnyen mozdíthatók és tisztán tarthatók, emellett kellően strapabírók. Az olvasottak alapján a RackingLog termékei megfelelnek többek között ezeknek a feltételeknek is, így bátorkodtam felvenni a céggel a kapcsolatot. Az ügyintézés meglepően gyorsan ment. Nem telt el sok idő, és a klub gazdagodott pár új irattároló polccal.

Bár még csak pár hete használjuk az új irattároló polcokat, teljes mértékben meg vagyunk vele elégedve. Magas teherbírása van, ezen felül csavarmentes is ez a szerkezet. Tudtam választani olyan állványt, illetve polcokat, amelyek méretben nekem is megfelelők, ez fontos az iroda adottságai szempontjából. Biztonságban is érezzük magunkat, mert a RackingLog garanciát vállal a termékeire, melyek ISO és TÜV minősítéssel is rendelkeznek.

Én úgy érzem, hogy ez a történet jól végződött, és bár ez is csak a színfalak mögötti rész, nagyban hozzájárul a klub életének megkönnyítéséhez.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.