A szórakozás után jöhetett a valóság

Nagyon ritkán szoktam eljárni szórakozni, viszont amikor ezt megteszem, akkor általában a barátaimmal szoktam elmenni a közeli klubba. Habár a szórakozásnak több előnye is van, én általában mindig inkább más kikapcsolódási formát szoktam választani…

Azonban a klubéletnek vannak pozitívumai is. Ilyen például az, hogy nagyon jó közösségi élmény tud lenni. Hiszen a klubokban nagyon könnyű az emberekkel találkozni, ismerkedni és még barátságok kialakítására is nagyszerű lehetőséget kínál. Ha olyan klubba mész, ahol vannak előadások vagy koncertek is, akkor pedig még kulturális élménynek is jó lehet.

Ha sikerül egy olyan klubot találnod, ahol pont olyan zenét játszanak, amilyet te kedvelsz, akkor nyert ügyed van. Nekem még nem sikerült megtalálnom azt a szórakozóhelyet, ahol mindig szuper számok szólnak, viszont ha ez sikerülne, akkor szerintem minden péntek este ott lennék. Hiszen nagyon szeretem a zenét és imádok táncolni, ezért ez nagyszerű kikapcsolódás lenne számomra. Illetve az ilyenfajta szórakozások még stresszlevezetésnek is nagyszerűek tudnak lenni. A jó zene, a tánc, a mozgás mind hozzásegít ahhoz, hogy a mindennapi stresszt levezessük és elfelejtsük a mindennapi gondokat.

Mindemellett, ha olyan a társaság, akkor születésnapokat is ünnepelhetünk egyes klubokban.

Mint látható, nagyon sok pozitív tulajdonsága is lehet egy ilyen helynek, de sajnos sok esetben ezek nem tudnak megvalósulni. Hiszen, ha nem jó a társaság, és túl sok olyan ember tartózkodik ott, akik bomlasztanak, túl hangosak, zavarók másokra nézve, akkor bizony nem lehet élvezni az estét. Éppen ezért teljes mértékben meg tudom érteni azt, hogy az emberek miért nem szeretik a klubokat, és miért választanak inkább más kikapcsolódási formát.

Abban, hogy ki milyen szabadidős tevékenységet választ, nagy szerepet játszik az is, hogy milyen személyisége van. Ha például valaki inkább befelé forduló, akkor nagy valószínűséggel kikapcsolódásként és feltöltődésként nem az emberek társaságát fogja keresni. Számára inkább a nyugodt tevékenységek, egyedül vagy a párjával eltöltött este tudja feltölteni és kikapcsolni. Ezzel ellentétben, ha valaki inkább kifelé forduló, neki nagyon jót fog tenni az, hogy emberek között van. Számára nagyon pozitív élmény tud lenni egy klubban eltöltött éjszaka tánccal és beszélgetéssel egybekötve.

Egy-egy ilyen este után nekem mindig szükségem van egy kis plusz pihenésre. Legutóbb viszont nem csak pihenésre volt szükségem, de Apple gyorsszerviz garancián túl – kijelző csere, akkumulátor csere is kellett. Táncolás közben leejtettem a telefonomat, ezért a kijelzője olyan mértékben megsérült, hogy muszáj volt megjavíttatnom.

Mivel mindig nagyon hűséges szoktam lenni a már jól bevált szolgáltatókhoz, ezért most is az LCD Fix csapatát választottam. Ha Apple gyorsszerviz garancián túl – kijelző csere, akkumulátor cserére lenne szükséged Neked is, akkor bátran merem őket ajánlani. Nagyon megbízhatóak, gyorsan dolgoznak és bejelentkezés nélkül elvállalják a készülékeid javítását.

Budapesten az Allee üzletei közt megtalálhatóak. Ennek köszönhetően könnyen megközelíthető helyen vannak számomra, ezért amikor szükségem van valamelyik szolgáltatásokra, akkor munka után mindig be tudok ugrani hozzájuk.

Mi az, ami miatt mindig őket választom és hűséges vagyok hozzájuk?

Az első és legfontosabb dolog, hogy szakmailag kiemelkedők. Több kijelző cserével foglalkozó szervizben jártam már, azonban mind közül az LCD Fix csapata volt az, akiken egyértelműen láttam a szakértelmet és a hozzáértő munkavégzést. A végeredménnyel mindig nagyon elégedett vagyok és eddig még sosem bántam meg azt, hogy hozzájuk vittem a készülékemet.

Emellett az LCD Fix kijelző specialistaként is működik. Ennek köszönhetően, már a nevükből is láthatjuk, hogy ezen a területen valóban kiemelkedő tudással és tapasztalattal rendelkeznek.

Márkafüggetlen szervizként pedig az összes készülékemet vihetem hozzájuk. Így, ha van otthon Apple, Huawei, Xiaomi vagy Samsung készüléked és javításra szorul, akkor mindenképp keresd fel te is az LCD Fix csapatát!

Ha nem ragaszkodsz a márkaszervizekhez, és már nincs garancia a termékekre, akkor szerintem csak jól járhatsz velük. Nekem sosem volt prioritás az, hogy a készülékeinket márkaszervizbe vigyem. Úgy gondolom, hogy nem csak a márkaszervizekben tudják tökéletesen helyrehozni ezeket a termékeket, ezért ha találok egy olyan céget, akik ugyanolyan, vagy jobb minőségben is megcsinálják az adott feladatot, mint egy márkaszervíz, akkor inkább őket fogom választani.

Az LCD Fixnél nem csak a szolgáltatás prémium színvonalú, de az árak is nagyszerűek. Elérhető áron van minden szolgáltatásuk, ezért ha nem szeretnél hatalmas összegeket kifizetni egy kijelző cserére vagy egyéb javításra, akkor a legjobb helyen jársz.

Amennyiben készülék tartozékot is szeretnél vásárolni, akkor van egy jó hírem a számodra. Ezeket a termékeket még kedvezőbb áron tudod beszerezni tőlük. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy a weboldalukon megadod az email címedet, s miután ez megtörtént, levélben kiküldik számodra a kedvezményre jogosító e-mailt. Ezt a fajta kedvezményt online a webshopban és személyesen az üzletben is beválthatod.

Illetve, ha ezen kívül valamilyen plusz szolgáltatásra lenne szükséged, akkor a következők közül tudsz még választani az LCD Fixnél:

Céges készülékflották javítása és védelme. Amennyiben van egy céged és rendelkezel céges flottával, viszont még nem sikerült megtalálnod azt a szervizt, akikben teljes mértékben meg tudsz bízni és gyorsan dolgoznak, akkor tégy egy próbát az LCD Fix csapatával!

Árajánlat készítése biztosítási ügyintézéshez – ezt szerintem nagyon nem is kell részletezni, hiszen már a nevében is egyértelműen látszik, hogy miről van szó. Ha egy ilyen szolgáltatásra lenne szükséged, akkor is bátran keresheted őket.

Felújított készülékek eladása. Ha nem szeretnél egy teljesen új laptopot, telefont vagy tabletet vásárolni, mert az éppen kinézett termék túlságosan drága, akkor ezt megvásárolhatod kedvezőbb áron is.

Ezen kívül még vállalják törött és hibás készülékek eladását is.

Mint látható, a szolgáltatásaik köre elég széles, ezért ha ezek közül valamelyikre szükséged van, akkor keresd őket bizalommal. Minden javítást úgy végeznek el, hogy a készüléken található adatoknak ne essen baja!

Nagyon gyorsan dolgoznak, ezért ha beviszed hozzájuk a készülékedet, akkor egy órán belül már helyre is állítják azt. Ezért is lehet nagyon jó, hogy egy bevásárlóközpontban található az üzletük. Hiszen ennek köszönhetően hasznosan is el tudod tölteni ezt az egy órát. Tarthatsz egy bevásárlást, nézelődhetsz az üzletekben, vagy akár egy fontos telefonbeszélgetést is lebonyolíthatsz. De ha éppen ahhoz van kedved, akkor még egy gyors találkozó is belefér ebbe az időbe. Viszont ami a legfontosabb, hogy nem kell napokat vagy heteket várni arra, hogy a készülékedet megjavítsák.

Amennyiben Te is egy olyan kijelző speciálistát keresel, akiben teljes mértékben meg tudsz bízni, ahol a csapatnak nagy tapasztalata van már kijelzők cseréjében és készülékek javításában, illetve bejelentkezés nélkül vállalnak ilyet, akkor ismerd meg jobban az LCD Fix csapatát!

Szerintem neked sem fognak csalódást okozni. Mindig lelkiismeretesen dolgoznak és maximálisan odateszik magukat. Nagyon jól tudják, hogy az ügyfeleik mit várnak el tőlük, ezért ennek megfelelően szokták mindig végezni a munkájukat. Nagyon ügyfélorientált gondolkodásuk van, ezért mindenképp megéri őket választani.

Amennyiben szimpatikus számodra az LCD Fix gondolkodása és üzleti modellje, akkor a következő alkalommal, amikor valamelyik készüléked javításra szorul, akkor látogass el hozzájuk az Allee-ban található üzletünkbe.

Azonban, ha nincs szükséged ilyen szolgáltatásra, viszont szívesen vásárolnál valamilyen tartozékot, vagy a plusz szolgáltatásaik közül szeretnéd igénybe venni valamelyiket, akkor ebben az esetben is keresheted őket.

Győződj meg a saját szemeddel arról, hogy még mindig vannak olyan vállalkozások, amelyek az ügyfeleiket helyezik az első helyre és az ügyfeleikért vannak. Látogass el az LCD Fix oldalára és ismerd meg őket jobban, hogy jó döntést tudj hozni a következő alkalommal.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.