A klubban tanácsolták, honnan rendeljek új kormányvédőt

Ha Te is szeretsz vigyázni a járművedre, akkor biztosra veszem, hogy érdekelni fog a mostani történetem! Számomra is tanulságos volt, és megismerhettem egy olyan webáruházat, ahonnan bármilyen felszerelésre, kiegészítőre van is szükségem, be tudom szerezni. Tehát, éppen a klubban voltam a szokásos társasággal egy szombat délután, és kedélyesen beszélgettem a többiekkel. Szerencsére sokan ott voltak a megszokott társaságból, így teljes mértékben oldott volt a társalgás. Arról értekeztünk, hogy ki hogyan vigyáz a saját járművére, illetve kinek milyen háklija van, ha az autójáról van szó. Érdekes dolgok kerültek elő, például az egyik klubtársnak a mániája, hogy a kocsinak 8-10 év után is olyan illata kell, hogy legyen, mintha most hozta volna a szalonból. Egy másik pedig kerek perec kijelentette, hogy amelyik autónak nincs bőr (vagy legalább műbőr) ülése, abba nem is szívesen száll be még utasként sem. Itt elérkezettnek láttam a pillanatot, hogy megvalljam, nekem is van ilyen mániám, mégpedig a kormanyvédő. Ennek több oka is van, úgy egészségügyi, mint esztétikai. De mint ahogy említettem, pont a vallomásom vezetett oda, hogy egy nagyon hasznos információval gyarapodtam!

Miért a mániám, hogy legyen az autóban kormanyvédő? Nos, elsőként azért, mert szerintem így higiénikus. Az ember jön-megy, óhatatlanul megfog dolgokat, ami után nem mos kezet. Beül az autójába, és értelemszerűen végig érintkezésben van a kormánnyal. Aztán, amikor legközelebb tiszta kézzel ül be, ugyanazt a koszt fogdossa le róla, amit előzőleg otthagyott. Egy kormanyvédő azonban vagy mosható, vagy eldobható, és így egy időnkénti cserével remekül orvosolható a probléma. Persze, nem arra kell gondolni, hogy minden használathoz új, ahhoz kicsit drága mulatság lenne. Ha valakinek ilyen igénye van, az inkább hordjon sofőrkesztyűt. Viszont évi egy új kormanyvédő szerintem belefér.

A másik fontos szempont az esztétika. Ha valamit gyakran fogdosunk a kezünkkel, akkor az egy idő után elszíneződik, elzsírosodik, de legfőképpen elkopik. Biztosan Te is láttál már olyan régi autót, amiben fényesre volt kopva a kormány a sok fogdosástól. Ez azért kockázatos, mert csökken a tapadása, és egy vészhelyzetben sokat számít, hogy csúszik-e rajta a kezed vagy sem. De extrém esetekben akár el is vékonyodhat az anyag, ami szintén nem túl szép. Ám, ha fent van egy kormanyvédő, akkor azt koptatjuk és fogdossuk mindaddig, amíg le nem cseréljük, alatta pedig érintetlen marad a kormány.

Szerintem ezek mind-mind megérthető érvek, és többen is egyetértettek velem. Az egyik klubtárs megjegyezte, hogy Ő is pontosan ezért szokott rá a használatára, és azt is elárulta, hogy honnan szokta beszerezni! Az ő tippje az autofelszerelesek.hu volt, ahonnan nem csak kormanyvédő, hanem bármilyen más kiegészítő és tartozék beszerezhető, amit csak szeretnénk. Ha gumiszőnyegre, hóláncra, biciklitartóra vagy bármi másra van szükség, náluk egész biztosan lesz rá minőségi megoldás megfizethető áron. Ő, ahogy elmondta, évek óta innen rendel meg mindent, amit csak kigondol. Az áruházakban, autós boltokban sokat csalódott már, onnan csak azt szerzi be, amit feltétlenül muszáj. Más esetekben viszont biztosan az autofelszerelesek.hu-hoz fordul.

Megfogadtam a tanácsát, én is felkerestem az említett oldalt. És láss csodát, legközelebb már innen rendeltem meg az új kormanyvédőt, mert ár-érték arányban sokkal jobbnak ítéltem meg, mintha valahol egy fizikai üzletben szeretem volna be. És igaz ami igaz, valóban nagyon előnyös ajánlatokkal vár mindenkit az autofelszerelesek.hu, mindenképpen érdemes ellátogatni a webhelyükre és megrendelni azt, amire vágyunk!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.