Az idei klubajándék pénztárca lesz

A klubban az élet soha nem unalmas. Mindig vannak rendezvények, különböző események, amelyeken részt veszünk közösen, illetve játékos összejövetelek, ahol jól érezzük magunkat, vagy csak szimpla beszélgetést tartunk egy jó vacsora mellett. Idén arra gondoltunk, hogy a klub tagjait meglepjük egy ajándékkal karácsonykor, amit az ünnepi közös vacsora alkalmával adunk át. Több ötlet volt, végül a pénztárca mellett döntöttünk.

Mivel mindenkinek más az ízlése, nem szerettünk volna egy konkrét típusú pénztárcát mindenkinek odaadni, hiszen mindannyian mások vagyunk, és más fajtát szeretünk használni. Ezért egy körlevélben elküldtem a Bőr pénztárcák női pénztárca webáruház | cipomarket.hu weboldal linkjét a klubtagoknak, így mindenki vissza tudott jelezni azzal kapcsolatban, hogy melyik pénztárca szimpatikus neki. Ezeket az információkat pedig összegyűjtve egyszerűen leadtuk a megrendelést a Bőr pénztárcák női pénztárca webáruház | cipomarket.hu oldalon.

Miért ezt a webáruházat választottuk?

Azért választottuk a cipomarket.hu webáruházat, mert már többször rendeltünk tőlük más terméket, és mindig minőségi terméket kaptunk, illetve a kiszállítás is gyorsan megtörtént, az áru pedig mindig tökéletes állapotban érkezett meg hozzánk. Ezen kívül az is fontos tényező volt, hogy több különböző bőrpénztárca legyen a kínálatban. A kicsitől a nagyobb méretig minden típusú megtalálható legyen, hogy mindenki meg tudja találni magának azt a fajta tárcát, ami a szíve vágya. A cipőmarketen pedig sokfajta lehetőség közül lehet választani. Csak a színeket nézve a barna, bézs és bordó színektől kezdve a kék, narancssárga és a piros színeken át a zöld, sárga, rózsaszín színekig mindenféle színű pénztárca megtalálható, így biztosak voltunk abban, hogy mindenki fog találni a személyiségéhez, stílusához illeszkedő pénztárcát.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.