Egy klub megnyitása előtt sok a tennivaló

Nemrég abba a szerencsés helyzetbe kerültem, hogy hozzájuthattam életem első klubjához. Régóta ez volt álmom és mióta ez megvalósult, szinte a mennyországban érzem magam. A hely még nyitás előtt áll, mivel sok átalakítani valót találtam benne, de egyre közeledik a megnyitó határideje. Jelenlegi problémám, hogy még nem találtam megfelelő céget a mennyezeti klíma felszereltetéséhez. Sok mindenki szóba jött már, de a legmegbízhatóbb céget szeretném megtalálni, így elhúzódott ez a feladat. Egyik nap a barátnőm, Lívia ajánlására ellátogattam a klimapolar.hu weboldalra. Azt mondta, hogy ő velük csináltatta meg a lakásában a légkondiját és mindennel meg volt elégedve. Reménykedtem, hogy a mennyezeti, avagy kazettás klíma kínálatuk is kielégítő lesz számomra.

Meglepődve vettem észre, hogy nem csak a kazettás klíma ár jó náluk – ami akkor, mikor néztem, épp le is volt akciózva – hanem a választék is megfelelőnek tűnt nekem. Azonnal fel is hívtam őket és lebeszéltem velük egy időpontot, amikor ki tudnának jönni a klubba és megnézni, hogyan lehetséges az álmennyezet mögé beszerelni a klímákat. A megbeszélt napon kimentem a helyre és vártam, hogy megérkezzenek a szakemberek. Szerencsére pontosak voltak és nem kellett rájuk sokat várnom. Megnézték azt a két helyiséget, ahova szerettem volna 1-1 ilyen légkondit rakatni és mivel azt állapították meg, hogy nincsen semmi akadálya a beszerelésnek, nem volt más dolgom, mint megrendelni a terméket. A beszerelést szintén a cég munkatársai végezték.

A megrendelésről annyit, hogy rég vásároltam úgy interneten, mint a klimapolar.hu oldalról. Olyan átláthatóan és egyszerűen megy náluk minden, hogy hihetetlen. Azt a légkondit rendeltem meg, amit a szakemberek is ajánlottak, hogy a legjobban megy a klubom tényezőihez. Kitöltöttem minden szükséges adatot a megrendeléshez. A szállítás ingyenes volt és tudtam választani utánvétes és banki átutalásos fizetési mód közül. Én az utóbbit választottam, mert az kényelmesebb. Mikor mindennel megvoltam, kaptam e-mail-t is, hogy sikeres volt a megrendelésem. Amikor kihozták a két klímát, jöttek a szerelők is, hogy megkezdjék a szerelési munkálatokat. Örülök, hogy precíz szakembereket küldtek, mert hamar végeztek a munkával. Az álmennyezetet is gyorsan meg tudtam csináltatni, így már semmi sem állt közém és a közé, hogy megnyissam a klubomat.

A megnyitó napján használatba is vettük a klímákat, amik egész végig nagyon jól szuperáltak. Szerencsére volt hozzájuk garancia és a későbbi esetleges szerelési munkálatokat is a klimapolar.hu munkatársai intézik. A megnyitón meg is köszöntem Lídiának, hogy őket ajánlotta nekem. Neki és a cégnek köszönhetően hamarabb valóra válhatott az álmom!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.